Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Vitalbulk Multi Minerals, 200 tabletta
Vitalbulk Multi Minerals, 200 tabletta
15 900 Ft

Vitalbulk Multi Minerals, 200 tabletta

Nagyszerű táplálékkiegészítő, amely segít a szervezetnek gyorsan felvenni az összes szükséges ásványi anyagot. Segít továbbá a sejtek anyagcseréjének szabályozásában, a szervek megfelelő működésében, valamint a szövetek újjáépítésében és helyreállításában. 

15 900 Ft
Részletek

Az emberi testtömeg négy-öt százalékát ásványi anyagok teszik ki, a szervezet megfelelő működéséhez elegendő ásványi anyaggal kell rendelkeznie, mivel ezek a fogak, a csontok, az izmok, a lágyszövetek, az idegsejtek és a vér nélkülözhetetlen építőkövei. Az ásványi anyagokra szükség van a megfelelő emésztéshez, az izomreakcióhoz, a hormontermeléshez, az antitestek előállításához és az idegrendszeri kommunikációhoz. Szabályozzák a szervezet sav-, bázis- és vízháztartását is. Ezen okok miatt van szükségük az embereknek a napi ásványianyag-fogyasztásra. A növényi eredetű ásványi anyagok a legjobb módja ezen ásványi anyagok bevitelének, de a táplálkozási hiányosságok miatt az embereknek még mindig szükségük van étrend-kiegészítőkre.

FIGYELEM:
A vastartalmú termékek véletlen túladagolása a 6 év alatti gyermekek halálos mérgezésének vezető oka. Tartsa ezt a terméket gyermekek számára elérhetetlen helyen. Véletlen túladagolás esetén azonnal hívjon orvost vagy mérgezéselhárító központot.

Adatok
Extra szöveg
  • nagyszerű táplálékkiegészítő
  • anyagcsere szabályozás
  • szervek megfelelő működése
  • szövetek újjáépítése
Gyártó
Vitalbulk
Terméktípus
ásványi anyagok, étrend-kiegészítő
Cikkszám
VBMM-200
Összetevők
Aktív összetevők: Kalcium (mint kalcium-karbonát) 500mg., Vas (mint vas-fumarát) 18mg., Magnézium (mint magnézium-oxid) 250mg., Mangán (mint mangán-citrát) 4mg., Cink (mint cink-citrát) 15mg., Kálium (mint kálium-karbonát-jodid) 45mg., Réz (mint réz-glükonát) 2mg., Króm (mint króm-polinikotinát) 120mcg., Jód (mint kálium-jodid) 225ug., Szelén (mint L-szelenometionin) 70mcg., Molibdén (mint nátrium-molibdát) 75mcg., Kobalt (mint kobalt-klorid-hexahidrát)2mcg.,

Egyéb összetevők: Cellulóz, sztearinsav, L-izoleucin, kalcium-karbonát, szerves rizskoncentrátum, maltodextrin és közepes láncú trigliceridek.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek