Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Víztakarékosság

Az átfolyásszabályozók alkalmazásával jelentős mennyiségű ivóvizet és energiát takarítunk meg. Alkalmazásuk egyszerű, a meglévő csapokat kis költséggel könnyedén víztakarékossá alakíthatjuk. A víztakarékos átfolyásszabályozót a csapvégszűrő helyére beszerelve az azonnal jelentkező energia- és ezáltal költségcsökkentésen túl a csap használata is komfortosabbá, kényelmesebbé válik. Egy hétköznapi csap 12–18 liter vízmennyiséget enged át percenként, addig az általunk forgalmazott víztakarékos átfolyásszabályzók a vízáteresztést változatlan komfortérzet mellett percenként 1,7–8 literre csökkentik.

Az RCM vízadagolók gondoskodnak arról, hogy annyi víz folyjon át a csapokon, amennyire valóban szükség van a megfelelő funkció ellátásához és komfortérzethez, de mégis olyan kevés folyjon el, amennyire kevés csak lehetséges. Mindenki és minden egyes csepp számít a Földünk kincseivel való gazdálkodásban. Személy szerint mindenki hozzá tud tenni a saját vízfogyasztásának mérséklésével. Energiahatékonyság a hétköznapokban – erre inspiráljuk partnereinket.

Az RCM vízadagolókkal vizet takarítunk meg. Nagyon sok vizet. E vízmegtakarítás jelentős része meleg víz, ezáltal a meleg víz előállításánál is spórolunk energiát és egyidejûleg csökkentjük a CO2 kibocsátást. Ez a Te személyes hozzájárulásod a környezetvédelemhez. Mindenki, minden nap, egy keveset.


10termék 110

KARBANTARTÁS, GARANCIA

Garancia: Rendeltetésszerű használat és rendszeres karbantartás mellett 5 (öt) év.

Karbantartás: A rendszeres karbantartás azt foglalja magában, hogy az átfolyásszabályozókat évente minimum egyszeri alkalommal kiszerelve a szűrőszerkezetet a lerakódásoktól, szennyeződésektl megtisztítjuk és vízkőmentesítjük. Szereljük le a vízadagolót a szerelőkulcs segítségével a kifolyószárról. A szerelőkulcs alkalmazásával elkerülhetjük a mechanikai és esztétikai sérüléseket – a mechanikai sérülésekre a vízkő fokozottabban megtapadhat. Távolítsuk el a vízadagoló szűrőjéről a szennyeződéseket, lerakódásokat. Tisztítsuk meg az adagoló alsó részét és a csapvégkeretet a vízkőtől és egyéb lerakódásoktól. A szerelőkulcs segítségével szereljük vissza a víztakarékos adagolót a kifolyószárra.