Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Puhdistamo

A Puhdistamo 2009-ben indult, amikor egy csoport szuperélelmiszer-rajongó összefogott, hogy elindítson egy szuperélelmiszerekkel foglalkozó online áruházat. Választékunk fokozatosan kiegészült az átfogó jó közérzetet támogató termékekkel, például étrend-kiegészítőkkel, italokkal és szeletekkel. Ma Finnország egyik legnagyobb jóléti márkája vagyunk.

A Puhdistamónál úgy gondoljuk, hogy a holisztikus jólétet a test és a lélek jóléte teremti meg: sokoldalú táplálkozás, testmozgás, elegendő pihenés és szellemi energia. A mindennapi döntéseink jelentős hatással vannak a jóllétünkre. A tiszta táplálkozás az egészségmegőrzés egyik kulcstényezője.

Hiszünk abban, hogy ha egy termék kiváló minőségű, akkor érezni fogod a különbséget, és a jólét új szintre emelkedik. Termékeink tisztábbak, természetesebbek és ízletesebbek - így a legjobbat kapod tőlünk! Szeretnénk, ha lelkesednél azért, amit eszel, iszol és fogyasztasz. Ha a barátaidat is lelkesítik a jobb választások, és a barátaid is lelkesednek, akkor mindannyian együtt dolgozhatunk a jóllét kultúrájának megváltoztatásán. Ez a létünk célja!


108termék