Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Arc

Természetes sminkalap természetes és organikus kozmetikai termékekkel.  A legszebb smink sem működik, ha az alapozót nem jól alkalmazzák. Ezért a megjelenés első lépései különösen fontosak a minél egyenletesebb végeredmény érdekében.

Az alapozó az az eszköz, amely segít abban, hogy a smink tovább tartson, és elrejtse a bőr textúrájának tökéletlenségeit vagy a kitágult pórusokat. Az alapozó felvitele után következik a BB krém a nagyon természetes megjelenésért. A BB a "blemishing balzsam" rövidítése, és két terméket egyesít: egy könnyű nappali krémet, amely színpigmentekkel gazdagított, egyenletes arcszínt biztosít. A nagyobb fedés érdekében a legjobb, ha erősen pigmentált folyékony alapozót vagy alapozórudat használsz. A sötétebb árnyékok elfedésére a szem alá concealer használható - az alapozóhoz hasonlóan a szilárd/krémes concealer is valamivel erősebb fedésű, mint a folyékony, ezért jobban fed. Annak érdekében, hogy az alapozó és a korrektor a helyén maradjon a megjelenés alatt, laza vagy préselt púderrel kell fixálni őket - így elkerülhető a termék leülepedése vagy a ráncosodás, különösen a korrektor esetében.

Miután a sminket púderrel fixáltuk, az arc bizonyos területeit kiemelhetjük a megfelelő púderrel vagy egy tetszés szerinti bronzosítóval történő kontúrozással. Ha egy kis frissességet szeretnél az arcodra varázsolni, akkor ecsettel felviheted a kedvenc pirosítódat, ha pedig nincs kéznél, akkor egy színben hozzá illő rúzs is megteszi. A highlighter a hab a tortán az extra ragyogásért - a világos bőrtónusúaknak egy hűvösebb árnyalat a legjobb; a sötétebb típusoknak egy meleg, arany vagy vöröses árnyalatú highlighter ajánlott. Minden kipipálva? Akkor máris megteremtetted a tökéletes alapot a saját megjelenésedhez, próbáld ki a termékeinket! :-)


45termék