Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Vitaking CLA Super – Konjugált Linolsav (60 db) Gélkapsz.
Vitaking CLA Super – Konjugált Linolsav (60 db) Gélkapsz.
3 340 Ft
ÚJ

Vitaking CLA Super – Konjugált Linolsav (60 db) Gélkapsz.

Vitaking CLA Super – Konjugált Linolsav (60 db) Gélkapsz.
Vitaking CLA Super – Konjugált Linolsav (60 db) Gélkapsz.

A CLA Super egy természetes, egészséges zsírsav. Nevét (Conjugated Linoleic Acids) a lenolaj után kapta, mert először ebből sikerült kivonni (Linum = len, latinul), persze nem csak a lenolajban található meg. Hasznos kiegészítés lehet azoknak, akik életmódváltáson gondolkodnak, vagy rendszeresen sportolnak. Egészítsd ki  a diétád ezzel az értékes tápanyaggal!

3 340 Ft
Részletek

CLA Super, hasznos tápanyag a diétád mellé

A CLA Super hasznos tápanyag azoknak akik életmód váltásban gondolkoznak, és azoknak is akik rendszeresen sportolnak.

A CLA, másnéven konjugált linolsav, természetes formájában különféle húsokban és sajtokban található meg és fogyasztható el. Ezen élelmiszerek jelentős mértékű feldolgozását megelőzően, az átlagos étrend jóval több CLA-t tartalmazott mint napjainkban. Mára leghatékonyabb módon a kiegészítők szedésével érhető el e fontos zsírsav ideális szintje. A konjugált szó azt jelenti, hogy egymáshoz rendelt vagy összetartozó.

Mi köze a lenolajhoz?

A lenolaj több mint 7000 éve termesztett gyógynövényből nyert olaj, de csak a XX.  század végén kezdtek el figyelni előnyös hatásaira. A CLA – (Conjugated Linoleic Acids) nevét a lenolaj után kapta, mert először ebből sikerült kivonni (Linum = len, latinul), persze nem csak a lenolajban található meg. A természetesen előforduló tápanyag, a húsok egyik alkotóeleme.

Életmód váltást tervezel? Szeretnél elkezdeni sportolni?

Ha korábban nem sportoltál, nem vagy edzésben, ezért kezdd a mozgást valami kevésbé megerőltetővel.  Mondjuk gyaloglással. Az a legjobb tempó, amikor még kényelmesen tudsz beszélgetni a melletted gyaloglóval, a pulzusod nem több, mint 130 percenként. Próbáld megcélozni ezt. Nem a sebesség a lényeg, hanem, hogy élvezd a gyaloglást, mindezt kint a friss levegőn tegyed. Először 20-30 perc, gyaloglás, majd emeld 45 percre. Ha ez már jól megy, akkor kezdj el erőfeszítést igénylő feladatokat végezni!  Például beiratkozhatsz egy konditerembe és egy szakértő edzővel fokozatos, a jelenlegi kondíciódnak megfelelő programot dolgoznátok ki. Ne feledd az edzés mellett pótolni a szükséges vitaminokat is.


A Vitaking CLA Super kapszulánként 1000mg hatóanyagot tartalmaz. Napi ajánlott mennyiség 2 kapszula.

Nézd meg a Vitaking Fat Burner terméket is!
Adatok
Extra szöveg
  • Vitaking CLA Super
  • egy természetes,
  • egészséges zsírsav
  • lenolajban is megtalálható
  • sportolóknak
  • diéta kiegészítésére
Gyártó
Vitaking
Cikkszám
VKCLASKL-60
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek