Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Vitaking Multi Profi Sport Vitamincsomag (60)
Vitaking Multi Profi Sport Vitamincsomag (60)
21 880 Ft
ÚJ

Vitaking Multi Profi Sport Vitamincsomag (60)

Vitaking Multi Profi Sport Vitamincsomag (60)
Vitaking Multi Profi Sport Vitamincsomag (60)
Vitaking Multi Profi Sport Vitamincsomag (60)
Vitaking Multi Profi Sport Vitamincsomag (60)

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem által bevizsgált termék! 

A Multi Profi Sport vitamin élsportolók, hobbisportolók és kemény, megerőltető fizikai munkát végzők számára összeállított multivitamin csomag. Akár élsportoló, akár versenyző, akár hobbisportoló vagy, a szervezetednek az átlagosnál több, minőségi tápanyagra van szüksége a jobb teljesítmény és nagyobb terhelhetőség támogatáshoz. A napi csomagok kiegyensúlyozottan látják el a szervezeted a szükséges tápanyagokkal. Ráadásul a vitaminokon és ásványi anyagokon kívül minden napi adagban van jelentős mennyiségű Omega-3, Lecitin, Glülozamin, Kondroitin és MSM is.

21 880 Ft
Részletek

Intenzív munkavégzéshez vagy sportoláshoz

Multi Sport Profi – Érték és Minőség Nagydíjas termék, mely hazánk legrangosabb minősítő rendszere, a minőség elismerése.

A Multi Sport Profi élsportolók, hobbisportolók és kemény, megerőltető fizikai munkát végzők számára összeállított napi multivitamin csomag.

Az Érték és Minőség Nagydíjas Multi Profi Sport csomag felkerült a Dopping-Free listára!

Ezt azt jelenti, hogy termékünk 100%-ban doppingszer mentes, így az amatőr és profi sportolók egyaránt bátran fogyaszthatják!

Dopping-free lista azoknak az étrend-kiegészítőknek, táplálkozási célú élelmiszereknek az adatbázisa, amiket a Testnevelési Egyetem Sport-táplálkozástudományi Központ akkreditált Analitikai Laboratóriuma bevizsgált, és nem tartalmazzák a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA = World Anti-Doping Agency) tiltólistáján szereplő összetevőket.

 • A B1-vitamin (tiamin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez.
 • A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően. Szerepe van a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
 • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez.
 • A kelp moszat fő hatóanyaga, a jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • A halolajban lévő EPA és a DHA hozzájárulnak a szív megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
 • A lecitin hatóanyaga, a kolin részt vesz a normál zsíranyagcserében, és hozzájárul a normál májműködés fenntartásához is.

A Vitaking Multi Sport Profi termék 60 napi csomagot tartalmaz. A napi csomagok gondosan megtervezett összetevőkből állnak, melyek kiegyensúlyozott mértékben látják el szervezetét a szükséges tápanyagokkal:

Kinek ajánljuk a Multi Profi Sport csomagot?

A Vitaking Multi Sport csomag elsősorban sportolóknak összeállított multivitamin készítmény. Akár élsportoló, versenyző, akár hobbisportoló vagy, a szervezetednek az átlagosnál több, minőségi tápanyagra van szüksége.
A sportolókon kívül nehéz fizikai munkát végző felnőtteknek is ajánljuk ezt a csomagot.
Hogyan kell szedni?

A nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül, vagy az étkezés közben célszerű elfogyasztani, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban felszívódjanak, hanem az, hogy minél egyenletesebben táplálják a tested. Soha ne vedd be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztod, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Multi csomagok szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával. Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását.


Nézd meg a többi multi csomagunkat is és keresd a leginkább neked megfelelőt!


Adatok
Extra szöveg
 • TSE által bevizsgált termék
 • Multi Profi Sport vitamin
 • élsportolók, hobbisportolók
 • kemény fizikai munkát végzők
 • számára összeállított
 • multivitamin csomag 
 • 60 db napi csomag/doboz
 • vitaminok, ásványi anyagok
 • Omega-3, Lecitin, Glülozamin,
 • Kondroitin és MSM 
Gyártó
Vitaking
Terméktípus
multivitamin csomag, étrend-kiegészítő sportolók számára
Cikkszám
VKMPSVCS-30
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek