Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Vitaking Szója Lecitin 1200mg (100 db) Gélkapsz.
Vitaking Szója Lecitin 1200mg (100 db) Gélkapsz.
2 670 Ft
ÚJ

Vitaking Szója Lecitin 1200mg (100 db) Gélkapsz.

Vitaking Szója Lecitin 1200mg (100 db) Gélkapsz.
Vitaking Szója Lecitin 1200mg (100 db) Gélkapsz.

Vitaking Lecitin készítménye szójababból készült lecitin kapszula az egészséges idegrendszerért. A lecitin minden élő sejtben jelen van. A legnagyobb koncentrációban az agy, a szív, a máj és a vesék sejtjeiben található meg. A lecitin természetes anyag. Növényi eredetű élelmiszerekben, például a szójában fordul elő. Két fő hatóanyagból épül fel: kolinból és inozitolból.

2 670 Ft
Részletek

Az élelmiszeripar kedvenc összetevője

A lecitin, olyan természetes zsíroldékony anyag, amelyet számos állati és növényi eredetű táplálék tartalmaz. Növényi eredetű élelmiszerekben, például a szójában is előfordul.

Tulajdonképpen a kolinról kellene beszélnünk mint tápanyagról, de a lecitin az az ételösszetevő, ami nyomra vezet bennünket, amikor a kolint keresünk. Minden élő sejtben jelen van. A legnagyobb koncentrációban az agy, a szív, a máj és a vesék sejtjeiben található meg. Az agyban a lecitin-kolin átalakul acetil-kolinná. Ez a vegyület közvetíti az üzeneteket egyik idegsejttől a másikig. Ingerület-átvivő anyagként ismeretes.

Az élelmiszeripar egyik csodafegyvere és nélküle például nem tudnának szép csokoládét gyártani. Ugyanis gyakran az élelmiszerekhez is hozzáadják, hogy így segítsék elő a víz zsírmolekulákkal való tökéletes elkeveredését, például a fagylaltban, a csokoládéban, a margarinban.

Fogyasztása kifejezetten ajánlott nehezen tanulók és idős emberek számára.

A szójalecitin segíthet más fontos tápanyagok felszívódását javítani. Elsősorban a zsírok emésztési problémái esetén egyes létfontosságú tápanyagok rosszul hasznosulnak és ez akadályozhatja egyes gyógyszerek hatékony alkalmazását is.

A-, D-, E-vitaminok, a kurkumin, a máriatövis, a szőlőmag kivonat és zöld tea katekin felszívódását javíthatja a vele egy időben elfogyasztása.

Ezen kívül arra is használják, hogy a szervezetben megnövelje más anyagok beépülésére való képességét.

Minden egyes gélkapszula 1200mg szója lecitint tartalmaz.

 

Tudj meg többet a lecitinről.


Adatok
Extra szöveg
  • Vitaking Lecitin
  • szójababból készült
  • lecitin kapszula
  • egészséges idegrendszerért
  • a lecitin természetes anyag
  • növényi élelmiszerekben
  • például a szójában fordul elő
  • kolinból és inozitolból épül fel
Gyártó
Vitaking
Terméktípus
szója lecitin, étrend-kiegészítő
Cikkszám
VKSZL-100
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek