Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Vitaking Spirulina Alga 500ml (200 db) Tabl.
Vitaking Spirulina Alga 500ml (200 db) Tabl.
4 740 Ft
ÚJ

Vitaking Spirulina Alga 500ml (200 db) Tabl.

Vitaking Spirulina Alga 500ml (200 db) Tabl.
Vitaking Spirulina Alga 500ml (200 db) Tabl.
Vitaking Spirulina Alga 500ml (200 db) Tabl.
Vitaking Spirulina Alga 500ml (200 db) Tabl.

100% Spirulina alga. A Vitaking legtisztább organikus termelésű spirulina tablettája nem tartalmaz semmi egyebet csak az algát. Különleges gyártástechnológiának köszönhetően semmiféle tablettagyártáshoz használt egyéb segédanyagot nem kellett használnunk. A termék alapanyagául szolgáló algát a német Ceres vizsgálja és minősíti. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon. A spirulina segít a szervezet immunrendszerének támogatásában, a test vitalitásának támogatásában és a normál vércukorszint fenntartásában.

Segíti a fogyást. Fokozza az anyagcserét. 

4 740 Ft
Részletek

100% Spirulina alga

A spirulina alga tökéletes összetételű tápanyag. Tartalmaz többféle vitamint, enzimet, ásványi anyagot, aminosavat és karotinokat.

Spirulina alga tabletta

A Vitaking legtisztább organikus termelésű Spirulina alga tablettája nem tartalmaz semmi egyebet csak az algát. Különleges gyártástechnológiának köszönhetően semmiféle tablettagyártáshoz használt egyéb segédanyagot nem kellett használni. A termék alapanyagául szolgáló algát a német Ceres vizsgálja és minősíti.Miért együnk algát?

 • Segít a szervezet immunrendszerének támogatásában.
 • Vitalitás / energia fokozása: segít a test vitalitásának támogatásában.
 • Segít a normál vércukorszint fenntartásában.

Az ókori görög mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az iszapnak és az algának köszönhette.

Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

Fehérje tartalom

Nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, kétszer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban. A spirulina sejteket nagyon könnyen feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 65-80% -t, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be.

Aminosav tartalom

Ezenkívül 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára. Sőt, nem csupán tartalmazza az összes szükséges aminosavat, de azokat olyan formában, amitől könnyebben emészthető, mint a szója vagy a hús.

A tabletta tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szelént, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

A spirulina nagy vastartalommal és B12-es vitamin-tartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, avagy 320 g májnak. A B12 vitamin tartalma alapján háromszor felülmúlja a májat.

Nagyon gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.

1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel nagyjából 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.


Adatok
Extra szöveg
 • 100% Spirulina alga
 • a legtisztább organikus
 • spirulina tabletta
 • semmi segédanyag
 • immunrendszer támogató
 • testünk vitalitásáért
 • normál vércukorszintért
 • segíti a fogyást
 • kiváló tápanyagforrás
Gyártó
Vitaking
Terméktípus
zöld alga kiváló tápanyagforrás
Cikkszám
VKSPALG-200
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek