Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Vitaking Multi Liquid Plusz – (30) Gélkapsz.
Vitaking Multi Liquid Plusz – (30) Gélkapsz.
2 780 Ft
ÚJ

Vitaking Multi Liquid Plusz – (30) Gélkapsz.

Vitaking Multi Liquid Plusz – (30) Gélkapsz.
Vitaking Multi Liquid Plusz – (30) Gélkapsz.
Vitaking Multi Liquid Plusz – (30) Gélkapsz.
Vitaking Multi Liquid Plusz – (30) Gélkapsz.

A Multi Liquid Plusz aktív életmódot élő felnőtteknek készült könnyen lenyelhető multivitamin ginsenggel, zöld teával és luteinnel kiegészítve. Egyedülállóan komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágy-zselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára szükséges alapvető tápanyagokat. Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni.

2 780 Ft
Részletek

Multivitamin ginseggel, luteinnel és zöld teával

A Multi Liquid Plusz multivitamin doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával. A készítmény tartalmazza azokat a minden napra szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyeket be kell juttatnunk a szervezetbe.

A koreai ginzeng és a zöld tea is kiváló energetizáló tápanyag. A ginzengről köztudott, hogy rendszeres fogyasztása hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához. A zöld tea pedig koffeintartalmának köszönhetően, segít energikusabbnak érezni magad.

A lutein segítheti a szem egészségének fenntartását. A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.

Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Egyrészt minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, másrészt az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze.

Csomagolása praktikusan lett megtervezve, hogy bárhová magaddal tudd vinni.

Kinek ajánljuk a Multi Liquid Plusz multivitamint?

Akik az átlagosnál többet dolgoznak, akár fizikai, akár szellemi területen. Hobbi sportolóknak, illetve olyan személyeknek javasoljuk, akik az átlagosnál fáradékonyabbak, vagy nagyon sokat kell tanulniuk.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Multi Liquid Plusz multivitamin szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával. Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását.

A termék ginzenget tartalmaz, aminek fogyasztása nem javasolt a terhesség első harmadában és a szoptatás alatt. Ez idő alatt a Vitaking Multi Plus Profi csomagot és a Gyömbért ajánljuk és azt, hogy beszélj az orvossal, aki a terhességét felügyeli.

Hogyan kell szedni?

A nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül, vagy az étkezés közben célszerű elfogyasztani, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban felszívódjanak, hanem az, hogy minél egyenletesebben táplálják a testét. Soha ne vedd be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztod, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.

Keresd a hozzád legjobban illő Multi csomagot!

Adatok
Extra szöveg
  • Multi Liquid Plusz
  • aktív életmódot élő felnőtteknek
  • hobbi sportolóknak
  • könnyen lenyelhető
  • multivitamin ginsenggel,
  • zöld teával és luteinnel 
  • komplex folyékony vitamin,
  • ásványi anyag és nyomelem
  • lágy-zselatin burokban
  • mindennapi fogyasztásra
Gyártó
Vitaking
Címkék
Multi Liquid Plusz, folyékony multivitamin, lágy-zselatin kapszulában, ásványi anyag, nyomelem
Terméktípus
folyékony vitamin, ásványi anyag és nyomelem komplex
Cikkszám
VKMLP-30GK
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek