Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Vitaking Maca Gyökér 500mg (90 db) Vegán Kapsz.
Vitaking Maca Gyökér 500mg (90 db) Vegán Kapsz.
4 740 Ft
ÚJ

Vitaking Maca Gyökér 500mg (90 db) Vegán Kapsz.

Vitaking Maca Gyökér 500mg (90 db) Vegán Kapsz.
Vitaking Maca Gyökér 500mg (90 db) Vegán Kapsz.
Vitaking Maca Gyökér 500mg (90 db) Vegán Kapsz.
Vitaking Maca Gyökér 500mg (90 db) Vegán Kapsz.
Vitaking Maca Gyökér 500mg (90 db) Vegán Kapsz.

A macagumót a perui őslakosok értékes növényként tartják becsben. Ez a kiváló gyógynövény azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új lendületre van szükségük.  “Perui ginszengnekis szokás nevezni. A Maca gyökér támogatja a testi és szellemi teljesítményt, segítve abban, hogy mindig a legjobbat hozd ki magadból. Segít fenntartani az optimális állóképességet és vitalitást, hogy napjaid energikusak maradjanak. Mi hiszünk a természet erejében, próbáld ki te is!

Természetes növényi kiegészítés, kapszulánként 500mg Maca (Lepidium meyenii 10:1 kivonat) gyökér tartalommal!
4 740 Ft
Részletek

Maca gyökér – a perui gyógyászat kedvenc gyógynövénye

A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Segítheti az egészséges energiaszint megtartását. A maca gyökér évezredeken át az inkák szuperétele volt. Gyökérrostja gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Több mint 300 illat-, színanyag és illóolaj található benne.

A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják számon. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Támogatja a fizikai és szellemi teljesítményt, ezért “perui ginszengnek” is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik…

Kiváló tápanyagforrás

A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű tápláló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élők számára. A maca azonban nemcsak magas szénhidrát tartalmáért nagyra értékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően széles körben lehet hasznos kiegészítés.

A növényben különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.

A maca növény, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. Nem sok olyan élelmiszer van ami hasonlóan segít a fizikai teljesítmény és állóképesség fokozásában.

A Maca gyökér:

 • Támogatja a testi és szellemi teljesítményt.
 • Segít fenntartani az optimális állóképességet, és vitalitást.
 • Hozzájárul a normális csontszilárdság fenntartásához posztmenopauzás nőknél.
 • Segít fenntartani az egészséges férfi reproduktív rendszert.
 • Támogatja a férfi és a női szexuális funkciókat.
 • Segít fenntartani a szexuális teljesítményt és energiát / hozzájárul az egészséges szexuális működéshez.

Hozd magad csúcsformába!

Nézz körül a Vitaking természet-patikájában! További gyógynövények…

Adatok
Extra szöveg
 • macagumó gyógynövény
 • “Perui ginszeng"
 • testi és szellemi teljesítmény
 • optimális állóképesség
 • vitalitás
 • az energikus napokért
Gyártó
Vitaking
Terméktípus
gyógynövény kivonat
Cikkszám
VKMACAGY-90
Összetevők
Maltodextrin, emulgeálószer: vízmentes dikalcium-foszfát, hidroxi-propil-metil-cellulóz kapszula, Maca (Lepidium meyenii) gyökér 10:1 kivonat, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek