Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Vitaking Kreatin Monohidrát 250g
Vitaking Kreatin Monohidrát 250g
3 300 Ft
ÚJ

Vitaking Kreatin Monohidrát 250g

Vitaking Kreatin Monohidrát 250g
Vitaking Kreatin Monohidrát 250g
Vitaking Kreatin Monohidrát 250g
Vitaking Kreatin Monohidrát 250g
Vitaking Kreatin Monohidrát 250g

A kreatin egy természetben előforduló aminosav, amelyet a szervezet is termel (máj, vesék, hasnyálmirigy), de megtalálható kisebb mennyiségben megtalálható egyes húsokban is. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. Ez a kedvező hatás 3 g kreatin napi bevitelével érhető el. A Vitaking mikronizált Kreatin monohidrát napi ajánlott mennyisége: 3,4 g – 1 teáskanál por (tetszés szerinti folyadékban elkeverve). A mikronizált kreatinszemcsék jóval kisebbek, mint a hagyományos kreatin monohidrát szemcsék ezért könnyebben oldódik, gyorsabban emészthető, hamarabb hasznosul és kevésbé terheli a gyomrot.

3 300 Ft
Részletek

Sportolóknak és fizikai munkát végzőknek

A kreatin egy természetben előforduló aminosav, melyet a test természetesen is előállít, de megtalálható a különböző húsokban kisebb mennyiségben (pl. hering, lazac, tonhal, disznóhús, marhahús). Az emberi szervezetben legnagyobb része a vázizomzatban (innen szabadul fel fizikai aktivitás során), kisebb része az agyban és a szívben tárolódik. A név a görög kreasz (κρέας = hús) szóból ered. Támogatja az izmokat intenzív edzés közben. Ez a készítmény 250g mikronizált Kreatin-monohidrátot tartalmaz.

  •  növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során.

Ez a kedvező hatás 3 g kreatin napi bevitelével érhető el. Por formában igen gazdaságos választás, ugyanis  1 teáskanálnyi adag 3,4 g-ot tartalmaz.

Étrend kiegészítőként a 90-es évek elejétől meghódította a sport és testépítő világot. Nem is csoda, hiszen a sportolók számára nagyon vonzó a hatása, méghozzá annyira, hogy mára már sok sportoló étrendjének alapvető részét képezi.

Mikronizált

A mikronizált kreatinszemcsék jóval kisebbek, mint a hagyományos kreatin monohidrát szemcsék ezért könnyebben oldódik, gyorsabban emészthető, hamarabb hasznosul és kevésbé terheli a gyomrot.

Napi ajánlott mennyiség: 3,4 g – 1 teáskanál por, tetszés szerinti folyadékban elkeverve.

A termék fogyasztása 18 éves kor alatt, várandós és a szoptatós anyukáknak, valamint gyógyszeres kezelés alatt állóknak nem ajánlott.

További ajánlatok kimerítő fizikai munka vagy sporttevékenység mellé itt
Adatok
Extra szöveg
  • mikronizált kreatinszemcsék
  • jóval kisebbek, mint a
  • hagyományos kreatin szemcsék
  • ezért könnyebben oldódik,
  • gyorsabban emészthető,
  • hamarabb hasznosul és
  • kevésbé terheli a gyomrot
Gyártó
Vitaking
Terméktípus
kreatin por
Termék hatása
energetizáló, izomépítés, teljesítmény növelő
Cikkszám
VKKREMON-250
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek