Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

ÚJ

Vitaking Acai Berry Kivonat (60 db) Gélkapsz.

Vitaking Acai Berry Kivonat (60 db) Gélkapsz.
Vitaking Acai Berry Kivonat (60 db) Gélkapsz.
Vitaking Acai Berry Kivonat (60 db) Gélkapsz.
Vitaking Acai Berry Kivonat (60 db) Gélkapsz.
Vitaking Acai Berry Kivonat (60 db) Gélkapsz.

Vitaking® Acai Berry kivonat 150mg (2 kapszulában) egyedülálló koncentrátum (20:1), 3000mg Acai gyümölcsből kivonva!

Az Acai Berry egy nagyon egészséges, és tápanyagokkal teli gyümölcs. A világon az egyik legtökéletesebb ételként tartják számon ez a sötétlila apró gyümölcsöt. Kimagasló rosttartalmának, és alacsony cukortartalmának köszönhetően, ez az egyik legkedveltebb szuper-élelmiszer. Rengeteg értékes tápanyag van benne, beleértve vitaminokat és ásványi anyagokat, és nyomelemeket.

Beérkezés alatt
Részletek

Acai Berry – egy kis bogyó számtalan előnnyel

Az Acai Berry világ egyik legtökéletesebb étele – valódi szuperélelmiszer.

Az Acai (ejtsd: ászáj vagy ászái) bogyó vagy Acai gyümölcs hatalmas pálmán nő az amazóniai esőerdőben, és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Nagyon finom trópusi íze van. Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják.

Acai Berry kivonatunk 150mg acai koncentrátumot tartalmaz napi adagonként (2 kapszulában)! Egyedülálló koncentrátum (20:1), 3000mg Acai gyümölcsből kivonva!

Az amazóniai acai bogyó rendkívül sok értékes növényi tápanyagot tartalmaz. Emiatt a világon a legjobb tápértékkel rendelkező gyümölcs­nek tartják, tehát rendkívül egészséges.

A friss acai bogyót évszázadok óta fogyasztják étrendi alapanyagként az Amazonas folyó körüli régióbanA gyümölcsöt péppé dolgozzák fel élelmiszer-ipari gyártók vagy kiskereskedők számára történő szállítás céljából.  Fagyasztott pépként, gyümölcsléként vagy gyümölcslevek, kozmetikumok  és étrend-kiegészítők összetevőjeként értékesítik. Étrend-kiegészítőként a 2000-res évek elején kezdett igen népszerűvé válni az amerikai piacon.

Az acai berry gyümölcs antocianinokat és flavonoidokat is tartalmaz. Az antocianin elnevezés két görög eredetű szó összetételéből ered: melyek jelentése: “növény” és “kék”. Az antocianinok tulajdonképpen a növény festékanyagai, ezek felelősek a vörös, a lila, és a kék színekért számos gyümölcsben, zöldségben és virágban. Az antocianinokban gazdag ételek – mint pl. az áfonya, a kék szőlők, a vörösbor és az acai – erős színűek, a sötétlilától a feketéig váltakozhat a színük.

Lehet, hogy ez a legtökéletesebb étel a világon, mivel tele van tápanyagokkal, beleértve vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, étkezési rostot.

20:1 acai berry kivonat kapszulánként

Nézd meg a többi gyógynövény készítményünket is!


Adatok
Extra szöveg
 • Acai Berry kivonat
 • 150mg (2 kapszulában)
 • egyedülálló koncentrátum 
 • nagyon egészséges
 • tápanyagokkal teli gyümölcs
 • superfood
 • kimagasló a rosttartalma
 • alacsony a cukortartalma
 • rengeteg értékes tápanyag
 • vitaminok, ásványi anyagok
 • és nyomelemek
Gyártó
Vitaking
Terméktípus
antioxidáns, szuper-élelmiszer, gyógynövény kivonat
Cikkszám
VKABK-60
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek