Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Vitaking Multi Liquid Plusz – (180) Gélkapsz.
Vitaking Multi Liquid Plusz – (180) Gélkapsz.
13 640 Ft

Vitaking Multi Liquid Plusz – (180) Gélkapsz.

Vitaking Multi Liquid Plusz – (180) Gélkapsz.
Vitaking Multi Liquid Plusz – (180) Gélkapsz.
Vitaking Multi Liquid Plusz – (180) Gélkapsz.

Aktív életmódot élő felnőtteknek készült könnyen lenyelhető multivitamin ginsenggel, zöld teával és luteinnel kiegészítve.

Egyedülállóan komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágy-zselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára szükséges alapvető tápanyagokat. Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni.

13 640 Ft
Részletek

Multivitamin ginsenggel, zöld teával és luteinnel

Minden Vitaking Multi Liquid Plusz doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával.
A készítmény tartalmazza azokat a minden napra szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyeket be kell juttatnunk a szervezetbe.

koreai ginzeng és a zöld tea is kiváló tápanyag. A ginseng  rendszeres fogyasztása hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához. A zöld tea pedig koffeintartalmának köszönhetően, energiával segíthet feltölteni a szervezetet.
A kapszulákban található lutein azoknak hasznos, akik munkájuk során a szemüket veszik igénybe A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga, ezért rendkívül fontos rendszeres fogyasztása.

A kapszulákat kialakításuknak köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Egyrészt minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, másrészt az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze.
A Liquid Plusz multivitamin csomagolása praktikusan lett megtervezve, hogy bárhová magunkkal tudjuk vinni.

Akik az átlagosnál többet dolgoznak, akár fizikai, akár szellemi területen. Hobbi sportolóknak, illetve olyan személyeknek javasoljuk, akik az átlagosnál fáradékonyabbak, vagy nagyon sokat kell tanulniuk.

Vitaminokkal bőségesen el lesz látva a szervezeted. A Liquid Plusz vitamincsomag ásványi-anyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával.
Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását.
A Vitaking Liquid Plusz vitamin ginzenget tartalmaz, aminek fogyasztása nem javasolt a terhesség első harmadában és a szoptatás alatt. Ez idő alatt a Vitaking Multi Plus Profi csomagot és a Gyömbért ajánljuk és azt, hogy beszélj az orvossal, aki a terheségett felügyeli.

A nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül, vagy az étkezés közben célszerű elfogyasztani, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban felszívódjanak, hanem az, hogy minél egyenletesebben táplálják a tested. Soha ne vedd be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztod, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.

OÉTI szám: 14939/2014

Keresd a hozzád  legjobban illő Multi csomagot!

Adatok
Extra szöveg
  • Multi Liquid Plusz
  • aktív életmódot élő felnőtteknek
  • hobbi sportolóknak
  • könnyen lenyelhető
  • multivitamin ginsenggel,
  • zöld teával és luteinnel 
  • komplex folyékony vitamin,
  • ásványi anyag és nyomelem
  • lágy-zselatin burokban
  • mindennapi fogyasztásra
Gyártó
Vitaking
Címkék
Multi Liquid Plusz, folyékony multivitamin, lágy-zselatin kapszulában, ásványi anyag, nyomelem
Terméktípus
folyékony vitamin, ásványi anyag és nyomelem komplex
Cikkszám
TERM1084
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek