Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Swanson Quercetin 475mg (60 db) vegán kapsz.
Swanson Quercetin 475mg (60 db) vegán kapsz.
14 690 Ft
ÚJ

Swanson Quercetin 475mg (60 db) vegán kapsz.

Swanson Quercetin 475mg (60 db) vegán kapsz.
Swanson Quercetin 475mg (60 db) vegán kapsz.
Swanson Quercetin 475mg (60 db) vegán kapsz.
Swanson Quercetin 475mg (60 db) vegán kapsz.

A flavonoidok széles családjának egyik kiemelkedően értékes tagja a Quercetin, amely sok gyümölcsben és zöldségben is megtalálható. A Quercetin egy úgynevezett hízósejt stabilizátor, amely megakadályozhatja a hisztamin nagy mennyiségben való leadását a hízósejtek által. Alkalmazása elsősorban hisztamin-intolerancia esetén javasolt, ugyanakkor erős antioxidáns hatással is rendelkezik.

Különösen ajánlott magas koleszterinszint, érelmeszesedés vagy érszűkület, továbbá légúti allergia és asztma esetén.

14 690 Ft
Részletek

Swanson Quercetin – Kvercetin kapszula

A kvercetin egy flavonoid típusú vegyület, erős antioxidáns hatású. Csökkenti a gyulladásokat, megköti a sejteket károsító szabadgyököket, gátolja a hisztamin nagyfokú felszabadulását. Légúti allergia, asztma, illetve hisztaminintolerancia esetén nagyon hasznos lehet a fogyasztása. Jelentősen csökkentheti a kellemetlen tüneteket, például az állandó haspuffadást, hasmenést és görcsöket, a csalánkiütéseket, a heves fejfájást, szédülést, a torokviszketést, a nehézlégzést.

A kvercetin gátolja a vérlemezkék összecsapódását, tisztítja az ereket, csökkenti a káros koleszterin szintjét, normalizálja a magas vagy ingadozó vérnyomást, javítja a keringést az egész szervezetben. Ezzel jelentős szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek, például a koszorúér-károsodás, az infarktus, a trombózis kockázatának csökkentésében.

A Swanson készítménye kapszulánként 475 mg kvercetint tartalmaz, amely antioxidáns hatásával segíti az immunrendszer megfelelő működését, a szív- és az érrendszer egészségét, a légutak tisztítását, a hisztamin lebontását.

Mikor ajánlott a Swanson Quercetin kapszula?

 • szív- és érrendszeri betegségekre való hajlam esetén
 • meglévő szív- és érrendszeri problémákra
 • magas koleszterinszintre
 • magas vagy ingadozó vérnyomásra
 • hisztaminintoleranciára
 • légúti allergiára, asztmára


Hatóanyagok 1 kapszulában:

 • Quercetin 475 mg


Felhasználási javaslat:

A Swanson Quercetin készítmény napi ajánlott adagja 1 kapszula.


Swanson minőség

A Swanson-nál biztosított a minőségellenőrzés a teljes folyamat alatt: az összetevők gondos beszerzésétől a gyártás utolsó fázisáig. Garantáltan minden Swanson termék megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Minden egyes Swanson létesítmény rendelkezik GMP tanúsítvánnyal.

A Swanson kutató- és fejlesztő csapata öbb, mint 50 éve szállít innovatív termékeket, melyek hatékonysága minden esetben klinikai kutatásokon, tudományos konszenzuson és dokumentált felhasználási tapasztalatokon alapul. A Swanson-nál hiszünk abban, hogy az átláthatóság kulcsfontosságú, ezért címkéink pontosan megmutatják, mit tartalmaznak termékeink.

Vitaminjaink, gyógynövényeink és étrend-kiegészítőink tisztasága és hatékonysága az, ami igazán számít, hiszen tudományosan alátámasztott összetevőket használunk, termékeninket alaposan teszteljük az első fázistól az utolsóig.

Adatok
Extra szöveg
 • értékes flavonoidok  
 • hisztamin-intolerancia esetén
 • erős antioxidáns hatású
 • immunrendszer egészségéért
Gyártó
Swanson
Terméktípus
immunerősítő, antioxidáns, étrend-kiegészítő
Cikkszám
SWQUERC-60
Összetevők
Quercetin (quercetin-dihidrát), hipromellóz (vegetáriánus kapszula), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek