Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Swanson L-Glutathione (redukált) 100mg (100 db) kapsz.
Swanson L-Glutathione (redukált) 100mg (100 db) kapsz.
10 990 Ft
ÚJ

Swanson L-Glutathione (redukált) 100mg (100 db) kapsz.

Swanson L-Glutathione (redukált) 100mg (100 db) kapsz.
Swanson L-Glutathione (redukált) 100mg (100 db) kapsz.

A szervezetet a Swanson L-glutation készíti fel a szabad gyökök elleni háborúra! A fehérje három aminosavból áll, az L-glutation a szervezet elsődleges antioxidáns védelmi rendszerének fontos eleme.

10 990 Ft
Részletek

Javasolt felhasználás: 
Étrendkiegészítőként vegyen be napi egy kapszulát vízzel.


A glutationról általánosságban:

 
A glutation antioxidáns védelmi rendszerünk központi kulcseleme, hívják az antioxidánsok „anyjának” is.
 
A glutation három aminosavból (cisztein, glutaminsav, glicin) felépülő vízoldékony molekula, amelyet szervezetünk is előállít kis mennyiségben, de sok esetben szervezetünknek pótlásra van szüksége, mert táplálkozással nem feltétlenül tudunk elegendő mennyiséget magunkhoz venni. Természetes állapotában néhány gyümölcsben és zöldségben, továbbá növényi és állati szövetekben fordul elő, nagyobb mennyiségben pedig a fehérje tartalmú ételekben található meg.
 
A közhiedelemmel ellentétben igazolható, hogy a megfelelő technológiával előállított redukált glutation (Setria Glutathione) szájon át történő bevitele során a gyomor savas közegében nem bomlik le, hanem felszívódik a béltraktusból a véráramba, és eljut a sejtekig.
 
Redukált formája egy szabad ‒SH csoporttal rendelkezik, mely nehéz fémterhelés esetén fémionokat köt, oxidatív stressz esetén könnyebben oxidálódik, mint a sejt fehérjéi, így a stressz-hatások elleni védekező reakciók egyik fontos komponense. Maga is gyökfogó tulajdonságú, de emellett részt vesz az aszkorbinsav és rajta keresztül az E-vitamin
regenerálásában, a H2O2 és a lipid-peroxidok redukálásában.
 
A glutation elsődleges funkciója a sejtek és mitokondriumok védelme az belső oxidációs folyamatok káros, romboló hatásától. Megvédi sejtjeink, szöveteink, szerveink épségét, ezáltal fontos szerepet tölt be az öregedéssel együtt járó krónikus betegségek elleni védekezésben.
 
A glutation kulcsfontosságú a:
- méregtelenítéshez,
- semlegesíti a szervezetben található toxinokat,
- védelmet nyújt a sugárzás, a vegyi anyagok és a környezeti szennyezők káros hatásaival szemben.
- javítja az immunrendszer működését,
- idegrendszervédő hatású,
- fokozza a szervezet ellenálló képességét a fertőzésekkel szemben,
- felgyorsíthatja a betegségekből való felgyógyulást,
- növeli a szervezet energiaszintjét, a vitalitást.
- és daganatellenes hatású.
 
Az optimális egészség és hosszú életkor elérése érdekében a szervezet glutation szintjét magas szinten kellene tartanunk.
A glutation szint ugyanakkor jelentősen csökken a betegségek, fertőzések, stressz, helytelen táplálkozás, környezeti szennyezés, mérgezés, és az öregedés hatására.
 
A glutation-hiány igazoltan összefüggésbe hozható számos betegséggel: immunrendszer zavarokkal, idegrendszeri problémákkal, autoimmun folyamatokkal, energiahiánnyal, elégtelen méregtelenítési funkcióval, izomgyengeséggel, gyulladásos állapotokkal, valamint a sejtek rosszindulatú elváltozásaival.
 
Az ún. L-glutationról vagy redukált glutationról (Setria Glutathione):
 
a Swanson az úgynevezett redukált L-glutationt gyártja és forgalmazza, melynek az orális hasznosulása kiváló. Egy társ amerikai céggel kifejlesztették a Setria Glutathione-t és klinikai study-k igazolják a hatékonyságát. Röviden ez annyit jelent, hogy amíg a normál technológiával előállított glutation étrend-kiegészítők orális alkalmazásánál a hasznosulás kifejezetten gyenge (ami miatt elterjedtek a glutation injekciók és krémek), addig ennél a speciális technológiával előállított glutationnál a hasznosulás
igazoltan kiváló.

Swanson minőség

A Swanson-nál biztosított a minőségellenőrzés a teljes folyamat alatt: az összetevők gondos beszerzésétől a gyártás utolsó fázisáig. Garantáltan minden Swanson termék megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Minden egyes Swanson létesítmény rendelkezik GMP tanúsítvánnyal.

A Swanson kutató- és fejlesztő csapata öbb, mint 50 éve szállít innovatív termékeket, melyek hatékonysága minden esetben klinikai kutatásokon, tudományos konszenzuson és dokumentált felhasználási tapasztalatokon alapul. A Swanson-nál hiszünk abban, hogy az átláthatóság kulcsfontosságú, ezért címkéink pontosan megmutatják, mit tartalmaznak termékeink.

Vitaminjaink, gyógynövényeink és étrend-kiegészítőink tisztasága és hatékonysága az, ami igazán számít, hiszen tudományosan alátámasztott összetevőket használunk, termékeninket alaposan teszteljük az első fázistól az utolsóig.

Adatok
Extra szöveg
  • az antioxidánsok „anyja”
  • megvédi a sejtjeinket,
  • szöveteink, szerveink épségét
  • immunrendszer működéséért,
  • idegrendszervédő hatású
  • növeli a vitalitásunkat
  • daganatellenes hatású
Gyártó
Swanson
Terméktípus
immunerősítő, antioxidáns, étrend-kiegészítő
Cikkszám
SWLGLU-100
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek