Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Swanson Béta-glükán 250mg (60 db) kapsz.
Swanson Béta-glükán 250mg (60 db) kapsz.
14 950 Ft
ÚJ

Swanson Béta-glükán 250mg (60 db) kapsz.

Swanson Béta-glükán 250mg (60 db) kapsz.
Swanson Béta-glükán 250mg (60 db) kapsz.

Béta-Glucan tartalmú készítmény, mely hatóanyagot elsősorban az immunrendszer megerősítésére alkalmazzák, mivel csökkentheti a megbetegedés esélyét és súlyosságát. Segítségével sikeresen erősíthető még a krónikus betegek, illetve a tartósan stressznek kitett egyének immunrendszere.

14 950 Ft
Részletek

Swanson minőség

A Swanson-nál biztosított a minőségellenőrzés a teljes folyamat alatt: az összetevők gondos beszerzésétől a gyártás utolsó fázisáig. Garantáltan minden Swanson termék megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Minden egyes Swanson létesítmény rendelkezik GMP tanúsítvánnyal.

A Swanson kutató- és fejlesztő csapata öbb, mint 50 éve szállít innovatív termékeket, melyek hatékonysága minden esetben klinikai kutatásokon, tudományos konszenzuson és dokumentált felhasználási tapasztalatokon alapul. A Swanson-nál hiszünk abban, hogy az átláthatóság kulcsfontosságú, ezért címkéink pontosan megmutatják, mit tartalmaznak termékeink.

Vitaminjaink, gyógynövényeink és étrend-kiegészítőink tisztasága és hatékonysága az, ami igazán számít, hiszen tudományosan alátámasztott összetevőket használunk, termékeninket alaposan teszteljük az első fázistól az utolsóig.

Adatok
Extra szöveg
  • Béta-glükán
  • immunerősítés
  • csökkentheti a megbetegedést
  • és a betegségek súlyosságát
  • krónikus betegeknek is ajánlott
  • tartós stressznek kitett személyeknek
Gyártó
Swanson
Terméktípus
immunerősítő étrend-kiegészítő
Cikkszám
SWBGKN-60
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek