Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

PUHDISTAMO Tripla Magnézium komplex

PUHDISTAMO Tripla Magnézium komplex
PUHDISTAMO Tripla Magnézium komplex
PUHDISTAMO Tripla Magnézium komplex
PUHDISTAMO Tripla Magnézium komplex

Három kiváló minőségű magnéziumot tartalmazó formula 60 kapsz.

Beérkezés alatt
Részletek

Ennél jobb magnéziumot nehéz találni a piacon!

A magnézium több mint 300 olyan metabolikus reakcióban játszik szerepet, amelyek létfontosságúak az egészségünk szempontjából. Gyulladáscsökkentő, küzd a depresszió ellen, és növelheti az edzés hatékonyságát. Az elemi magnéziumot azonban nem könnyen veszi fel a szervezet, és sokkal könnyebben felszívódik só formájában vagy más anyaghoz kötve.

A Puhdistamo Tripla Magnézium a magnézium három kiváló minőségű formáját tartalmazza: magnézium-malátot, magnézium-glicinátot és magnézium-taurátot, ezért tekinthető a Tripla Magnézium kólönleges, egyedi terméknek.

A Tripla Magnézium emellett könnyebben is emészthető, és kiváló felszívódású. A magnézium fokozza többek közt az izmok működését és a fehérje szintézist, valamint erősíti a csontokat is.

 

Magnézium-malát

A magnézium-malát, a magnézium és az almasav (amely az almában található) kombinációja. Kutatások arra engednek következtetni, hogy a magnézium-malát nagyon jól szívódik fel az emésztőrendszerben, ezáltal nagyszerű módja a magnéziumszintek feltöltésének Jelenléte fontos a sejtek képződésében, valamint az izmok, csontok és idegek karbantartásában. A magnézium maláthoz kötött formája nem okoz hasmenést vagy gyomorsavval kapcsolatos kellemetlenségeket, mint a magnézium-citrát. A magnézium-malátot esetenként fibromialgiával és krónikus kimerültség szindrómával járó tünetek kezelésére ajánlják.

Magnézium-glicinát

Ez a forma a magnéziumnak a glicinnel alkotott vegyülete. A glicin egy aminosav. A szervezet ezt az aminosavat használja fel a fehérjeépítés során. Sok fehérjében gazdag táplálékban is előfordul, például a halban, a húsban, a tejtermékekben és a hüvelyesekben. A glicint jelentős szerepet játszik az alvásminőség javításában és különféle gyulladásos betegségek kezelésében, beleértve a szívbetegségeket és a cukorbetegséget is. A magnézium-glicinát könnyen felszívódik és nyugtató hatása van. Segíthet csökkenteni a szorongást, a depressziót, a stresszt és az álmatlanságot.

Magnézium-taurát

A magnézium-taurát taurin aminosavat tartalmaz. Kutatások szerint a taurin és a magnézium megfelelő fogyasztása szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában, és ezáltal ez a típus elősegítheti az egészséges vércukorszint fenntartását.

Tudtad, hogy magnézium nélkül hiába szeded a D3-vitamint?

Az aktív D-vitamin a vesékben képződik és ennek a folyamatnak a során a megnézium két enzim és egy szállítófehérje alkotásában is részt.  Egy kutatás szerint még alacsony D-vitamin bevitel esetén is elégséges a pozitív élettani folyamatokban betöltött szerepe a D3-vitaminnak, ha megfelelő mennyiségű magnéziumhoz jut a szervezetünk.


Laktózmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes, és nem tartalmaz adalék-, illetve töltőanyagokat sem. Nem tartalmaz zselatint, valamint állati eredetű összetevőket.

Ajánlott napi mennyiség

Napi 1–4 kapszula. A napi dózis 94–375 mg magnéziumot tartalmaz, mely az ajánlott napi bevitel 25– 100%-a.

Összetevők

magnézium-malát, magnézium-bizglicinát, magnézium-taurát. Kapszula: cellulóz, víz

Megjegyzés: A termékben található frissítő magnézium-malát miatt a Tripla magnézium esti fogyasztása nem mindenki számára ajánlott.

Táplálékkiegészítő. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. Gyerekektől távol tartandó

Adatok
Extra szöveg
  • A magnézium-glicinát megnyugtat és ellazít
  • Magnézium-maláttal
  • Magnézium-tauráttal
  • Könnyen emészthető
  • Adalékanyag-mentes
  • Kiváló felszívódás
Gyártó
Puhdistamo
Terméktípus
magnézium
Étrend
tejtermék-mentes, laktózmentes, gluténmentes, vegán, adalékanyag-mentes
Termék hatása
regeneráció
Cikkszám
MGK60