Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

PUHDISTAMO Tripla Cink + C-vitamin 25 mg - 60 kapsz.
PUHDISTAMO Tripla Cink + C-vitamin 25 mg - 60 kapsz.
4 490 Ft

PUHDISTAMO Tripla Cink + C-vitamin 25 mg - 60 kapsz.

PUHDISTAMO Tripla Cink + C-vitamin 25 mg - 60 kapsz.
PUHDISTAMO Tripla Cink + C-vitamin 25 mg - 60 kapsz.

Cink legjobb felszívódású formái egy kapszulában C-vitaminnal és aminosavakkal 60 kapsz.

4 490 Ft
Részletek

Megérkezett a legkiválóbb cink kiegészítő!

A cink szabályozza az anyagcsere folyamatinkat. A cink felszívódási képessége jelenti a legnagyobb kihívást a cink kiegészítők kapcsán - ezért fektetett a Puhdistamo olyan sok energiát a kutatásba és a fejlesztésbe, melynek eredményeképpen egy elképesztően egyedi cink kiegészítőt sikerült megalkotniuk.

Először is összeválogatták a cink legjobb felszívódású formáit (cink-pikolinát, cink- biszglicinát és cink-monometionin), majd ezeket kombinálták szabad aminosavakkal - amelyek fokozzák a felszívódást -, végezetül pedig adtak hozzá egy kis C-vitamint is, mely nem csupán javítja a cink felszívódását, de javítja az immunrendszer működését is.

A Puhdistamo Tripla Cink emellett a B6-vitamin koenzimjének ritka aktív formáját (piridoxal-5-foszfát) is tartalmazza. A P5P segítségével a testünk jobban tudja hasznosítani a cinket, valamint fokozza a pikolinsav-termelést, mely hozzájárul a cink még jobb felszívódásához.

 

Cink-biszglicinát

Az aminosav kötésnek köszönhetően ez egy kiváló felszívódással rendelkező cink vegyület. Ennek tulajdonítható jó tolerálhatósága, ezáltal nem okoz gyomorproblémákat.

Cink-pikolinát

Itt a cink pikolinsav-molekulahoz kapcsolódik. A pikolinsavat a test szintetizálja a májban, majd a hasnyálmirigyben tárolja. Az emésztés során szabadul fel a bélben, hogy kötődjön az ásványokhoz, például a cinkhez, és elősegítse ezek felszívódását. A cink-pikolinát a cink sokkal optimálisabban felszívódó formája, mint a cink-citrát vagy a cink-glükonát. Támogatja a test tesztoszteron termelését, amely hormon, amely elengedhetetlen az izomtömeg növeléséhez.

Cink-monometionin

A cink-monometionin az ásványi cink és a metionin aminosav kombinációja. Tapasztalatok szerint a cink-monometionin könnyebben felszívódik, mivel a metionin a test legkönnyebben felszívódó aminosava.

Összetevők

cink-pikolinát, cink-biszglicinát, cink-monometionin, aszkorbinsav, citrus bioflavonoidok, glicin, hisztidin, cisztein, lizin, metionin, piridoxál-5-foszfát. Kapszula: cellulóz, víz

Teljesen laktózmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes, és nem tartalmaz töltőanyagokat sem.

Ajánlott napi adag

napi 1 kapszula


Tápanyagtáblázat
A napi adag (1 kapszula) tartalma:

cink 25 mg 250 % *
C-vitamin 60 mg 75 % *
B6-vitamin (P-5-P) 2 mg 143 % *
* az ajánlott napi bevitel %-ában

Táplálékkiegészítő. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot.

Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. Gyerekektől távol tartandó

Adatok
Extra szöveg
  • A cink három legkiválóbb formáját tartalmazza
  • Kiváló holisztikus hatás a hozzáadott C-vitaminnal
  • Szabad aminosavakkal
  • Kiváló felszívódás
Gyártó
Puhdistamo
Terméktípus
C-vitamin, Cink
Étrend
gluténmentes, tejtermék-mentes, laktózmentes
Termék hatása
immunrendszer
Cikkszám
ZNK60
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek