Kérdése van? Hívjon minket! +36202133978

PUHDISTAMO Tejsav Baktérium MCT porral
PUHDISTAMO Tejsav Baktérium MCT porral
9 400 Ft

PUHDISTAMO Tejsav Baktérium MCT porral

PUHDISTAMO Tejsav Baktérium MCT porral
PUHDISTAMO Tejsav Baktérium MCT porral
PUHDISTAMO Tejsav Baktérium MCT porral

Tejsav baktérium és szabadalmaztatott élesztőgomba kombináció LactoSpore® tejsav baktériumok és Lynside® boulardii élesztőgomba kombinációja 60 kapsz.

9 400 Ft
Részletek

Puhdistamo Lactic Acid Bacteria + Boulardii a LactoSpore® tejsav baktériumok (melyek úgynevezett spóratermő tejsav baktériumok) hatásos kombinációja, ezért sokkal erősebb, mint a hagyományos tejsav baktérium törzseket tartalmazó termékek. A spórák ugyanis lehetővé teszik, hogy a tejsav baktériumok ellenálljanak a gyomorsavnak, és kibírják még a legkeményebb körülmények között is.

A termék emellett Lynside® boulardii élesztőgombát is tartalmaz, mely egy széles körben vizsgált és szabadalmaztatott élesztőfajta.Mindkét fő alkotóelem képes kiállni a legkeményebb körülményeket is, így biztosítva, hogy nem pusztítja el őket a gyomorsav, valamint a különféle enzimek.

A kapszula aktív összetevői kiváló felszívódásuk miatt már hamar képesek kifejteni a kedvező hatásukat. A termék akkor a leghatásosabb, ha külföldi utazást megelőzően kúraszerűen, és az utazás során is végig használjuk, illetve ha antibiotikumos kúra során alkalmazzuk, valamint ha gyomorproblémáink vannak.

Teljesen laktózmentes, gluténmentes, és nem tartalmaz adalék-, illetve töltőanyagokat sem.

Összetevők

Saccharomyces boulardii (Lynside®), Bacillus coagulans (Lacto- Spore®), MCT por (kókuszból), fermentált L-leucin (növényi alapú). Kapszula: cellulóz, víz

Ajánlott napi adag

szükség szerint 1–2 kapszula. A kapszula bevihető vízzel, felnyitva pedig beleszórható a vízbe, az innivalóba, vagy akár közvetlenül a szájba is.

 

Tápláléktáblázat

Összetevők mennyisége kapszulánként:

Lynside® S. boulardii 250 mg (5 milliárd CFU)
LactoSpore® B. coagulans 100 mg (1,5 milliárd CFU)

Táplálékkiegészítő. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot.

Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. Gyerekektől távol tartandó

Adatok
Extra szöveg
  • Az összetevők tökéletes kombinációja
  • LactoSpore® tejsav baktériumokkal
  • Lynside® boulardii élesztőgombákkal
  • Extrém erős hatású
  • Adalék-, és töltőanyagoktól mentes
  • Kiváló felszívódás
Gyártó
Puhdistamo
Terméktípus
Tejsav Baktérium, , MCT
Étrend
gluténmentes
Termék hatása
emésztés
Cikkszám
PRO60