Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

PUHDISTAMO Super Omega-3 krill olaj, 120 kapszula
PUHDISTAMO Super Omega-3 krill olaj, 120 kapszula
10 990 Ft
ÚJ

PUHDISTAMO Super Omega-3 krill olaj, 120 kapszula

PUHDISTAMO Super Omega-3 krill olaj, 120 kapszula
PUHDISTAMO Super Omega-3 krill olaj, 120 kapszula
PUHDISTAMO Super Omega-3 krill olaj, 120 kapszula
PUHDISTAMO Super Omega-3 krill olaj, 120 kapszula

Páratlan felszívódási képességű, természetes omega-3 formula a legtisztább, természetes forrásból, foszfolipid formában, 120 kapsz.

10 990 Ft
Részletek

A Puhdistamo Super Omega-3 az omega-3 kiegészítők legújabb generációja!

A Super Omega-3 egy olyan egyedi készítmény, melynek révén az omega-3 zsírsavakat ugyanabban a természetes formájukban fogyaszthatjuk, mintha ételként vinnénk be őket - adalék-, és töltőanyagok nélkül. Az omega-3 zsírsavak foszfolipid formában találhatók a kapszulában, mely páratlan felszívódási képességet és biohasznosulást kölcsönöz nekik - ahhoz hasonló hatékonyságot, mintha egy egész hal elfogyasztásából közvetlenül vinnénk be őket.

 

Superba™

A Super Omega-3 termékben található Superba krill olaj egy következő generációs foszfolipid-komplex, amely omega-3 zsírsavakat és kolint tartalmaz közvetlenül az Antarktisz érintetlen vizeiből. A foszfolipidek által támogatott Superba Krill biztosítja, hogy az omega-3 EPA és DHA, valamint a kolin a test azon részeibe kerüljön, amelyeknek a legnagyobb szükségük van rájuk, például az agyba, a szívbe, a szemekbe és a májba.

Kolin

A kolin elengedhetetlen tápanyag számos szervezeti funkcióhoz, mint például az idegi jelzésekhez, a máj- és izomműködéshez. Szervezetünk nem tud eleget előállítani, ezért étrendünknek kell tartalmaznia.

 

Foszfolipidek

A foszfolipidek elősegítik az omega-3-ak beépülését a vérsejtmembránokba, ami magasabb omega-3-szintet eredményez, mint a triglicerid omega-3 forrásokhoz képest.

 

Astaxantin

Ez a természetes antioxidáns adja a krillolaj vörös színét, ugyanakkor megvédi az olajat az oxidációtól, így nincs szükség tartósítószerek hozzáadására.

A Super Omega-3 ökológiailag és etikailag is a legkiválóbb választást jelenti az omega-3 kiegészítők világában. Nagyszerű megoldás a Super D-vitaminba kapszula kicsi és könnyen lenyelhető és nem fogsz találkozni a szaggal, az utóízzel és a kellemetlen emésztési problémákkal, amelyek más omega-3 alternatíváknál jelen vannak.

 

Ajánlott napi adag

2 kapszula

 

Tápanyagtáblázat

Napi adag (2 kapszula) tartalma:

omega-3 zsírsavak összesen  318,6 mg
- ebből EPA  178 mg
- DHA  82 mg
foszfatidilkolin  566  mg
kolin  83  mg
asztaxantin  100 μg

 

Táplálékkiegészítő. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. Gyerekektől távol tartandó!

Adatok
Extra szöveg
  • Krill planktonokból készült szuper tiszta formula
  • Ökológiailag és etikailag is 100%-ig visszakövethető
  • Az omega-3 legtisztább forrása foszfolipid formában
  • Könnyen lenyelhető kapszula halas utóíz nélkül
Gyártó
Puhdistamo
Terméktípus
omega-3
Étrend
adalékanyag-mentes, gluténmentes, keto
Termék hatása
regeneráció, antioxidáns, sejtvédő
Cikkszám
OMEGA120
Összetevők
Superba™ Boost krill olaj, kapszula (hal zselatin, glicerin, szorbit, víz).
Hasonló termékek