Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

PUHDISTAMO Super D-vitamin 100 μg 60 KAPSZ.
PUHDISTAMO Super D-vitamin 100 μg 60 KAPSZ.
5 490 Ft

PUHDISTAMO Super D-vitamin 100 μg 60 KAPSZ.

PUHDISTAMO Super D-vitamin 100 μg 60 KAPSZ.
PUHDISTAMO Super D-vitamin 100 μg 60 KAPSZ.
PUHDISTAMO Super D-vitamin 100 μg 60 KAPSZ.

Csukamájolaj-alapú D-vitamin, EPA és DHA zsírsavakkal 60 kapsz.

5 490 Ft
Részletek

Csukamájolaj-alapú lágy kapszula, birka gyapjúzsírból származó kolekalciferollal megerősítve. 100 μg D3-vitamint tartalmazó erőteljes, egyedi készítmény. Természetes eredetű A-vitamint is tartalmaz. A Super D-vitamin emellett elképesztően kiváló minőségű zsírok kombinációját tartalmazza: természetes halolaj, EPA és DHA zsírsavak.

D3-vitamin

A D3-vitamin napfény hatására a bőrben keletkezik, amelyből a májban és a vesében - a szervezetünk átalakítása révén - képződik az aktív hatóanyag. Az egyik legfontosabb, amit pótolni érdemes, hiszen főleg a téli hónapokban a legtöbb ember ennek hiányában szenved. A D3-vitamin, másnéven kolekalciferol segíti a kalcium felszívódását, serkenti a csontképződést és csökkenti a parathormon (mellékpajzsmirigy hormon, PTH) vérszintjét, amely fontos tényező a csontanyagcsere szabályozásában, továbbá a legújabb kutatások kimutatták, hogy jelentős szerepet tölt be az immunrendszerünk máködésében.

Csukamájolaj

A tőkehalból készül csukamájolaj tápanyagokban gazdag, jelentős mennyiségben tartalmaz A- és D-vitamint, valamint E- és K-vitamint és megtalálhatók benne olyan esszenciális zsírsavak, mint a Q10 koenzim, amely a szervezet számos fontos folyamatát kedvezően befolyásolja. A csukamájolaj egyik fontos hatása a benne páratlan koncentrációban megtalálható A- és D-vitaminnak köszönhető, mivel ezek fontos szerepet töltenek be az immunrendszer erősítésében és működésében, a bőr, a szem és a csontok egészségének megőrzésében. Ezek a vitaminok katalizátorként működnek a szervezetben. Megtalálható még benne az EPA és a DHA is (Omega-3 zsírsavak). Ezek csökkentik a cukorbetegség, a szívbetegség, az ízületi gyulladás, a depresszió, és a fekélyek kockázatát. 

A Puhdistamo más kapszulás termékeihez hasonlóan ez a termék is kiváló felszívódású, és természetesen nem tartalmaz töltőanyagokat! Ezt a Puhdistamo minőséggel - vagyis többek közt töltőanyagmentes kapszulákkal és a saját, Lempäälä-ban található üzemükben történő gyártással - kombinálva  egy elképesztő minőségű terméket sikerült létrehozniuk.

Teljesen laktózmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes, és nem tartalmaz töltőanyagokat sem.

Ajánlott napi adag

1 kapszula

Összetevők

csukamájolaj kapszula: (zselatin (marha), glicerin, víz), kolekalciferol, E-vitamin (alfa-tokoferol)

Tápanyagtáblázat

A napi adag (1 kapszula) tartalma:

D3-vitamin 100 μg/4000 IU 2000%*
RE A-vitamin 151  μg 18%*
E-vitamin 0,7 mg 5%*
EPA 35  mg
DHA 45  mg

*az ajánlott napi bevitel %-ában

Táplálékkiegészítő. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. Gyerekektől távol tartandó

Adatok
Extra szöveg
  • 100 μg D3-vitamint tartalmazó erőteljes formula.
  • Természetes eredetű A-vitaminnal
  • Csukamájolaj-alapú lágy kapszula
  • Birka gyapjúzsírból származó kolekalciferollal
  • Természetes halolaj, EPA és DHA zsírsavakkal
Gyártó
Puhdistamo
Terméktípus
D-vitamin
Étrend
gluténmentes, laktózmentes, tejtermék-mentes
Termék hatása
immunrendszer, jó közérzet
Cikkszám
DVIT60
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek