Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

PUHDISTAMO SUPER D-VITAMIN 100 ΜG 120 KAPSZ.
PUHDISTAMO SUPER D-VITAMIN 100 ΜG 120 KAPSZ.
7 490 Ft
ÚJ

PUHDISTAMO SUPER D-VITAMIN 100 ΜG 120 KAPSZ.

PUHDISTAMO SUPER D-VITAMIN 100 ΜG 120 KAPSZ.
PUHDISTAMO SUPER D-VITAMIN 100 ΜG 120 KAPSZ.
PUHDISTAMO SUPER D-VITAMIN 100 ΜG 120 KAPSZ.

Erős 100 μg D3-vitamin készítmény, amely természetesen A-vitamint is tartalmaz. Csukamájolaj alapú lágy kapszula, EPA és DHA zsírsavakkal 120 kapsz.

7 490 Ft
Részletek

Izmok, csontok és immunrendszer szolgálatában

Csukamájolaj alapú lágy kapszula, 100 μg D3-vitamint tartalmazó erőteljes, egyedi készítmény. A Super D-vitamin emellett elképesztően kiváló minőségű zsírok kombinációját tartalmazza: természetes halolaj, EPA és DHA zsírsavak.

D3-vitamin

A lágy kapszulába csomagolt csukamájolaj természetes módon tartalmaz A-vitamint és D-vitamint, emellett a juhok gyapjúzsírjából nyert lanolinból származó kolekalciferollal, D3-vitaminnal van kiegészítve.

A természetben a D-vitamin a halzsírban van a legnagyobb mennyiségben jelen, ezért a Super D alapanyagául kiváló minőségű halolajat választottunk. A természetes halolaj biztosítja a D-vitamin kiváló felszívódását.

A D3-vitamin napfény hatására a bőrben keletkezik, amelyből a májban és a vesében - a szervezetünk átalakítása révén - képződik az aktív hatóanyag. Az egyik legfontosabb, amit pótolni érdemes, hiszen főleg a téli hónapokban a legtöbb ember ennek hiányában szenved. A D3-vitamin, másnéven kolekalciferol segíti a kalcium felszívódását, serkenti a csontképződést és csökkenti a parathormon (mellékpajzsmirigy hormon, PTH) vérszintjét, amely fontos tényező a csontanyagcsere szabályozásában, továbbá a legújabb kutatások kimutatták, hogy jelentős szerepet tölt be az immunrendszerünk működésében.

 

Csukamájolaj

A tőkehalból készül csukamájolaj tápanyagokban gazdag, jelentős mennyiségben tartalmaz A- és D-vitamint, valamint E- és K-vitamint és megtalálhatók benne olyan esszenciális zsírsavak, mint a Q10 koenzim, amely a szervezet számos fontos folyamatát kedvezően befolyásolja. A csukamájolaj egyik fontos hatása a benne páratlan koncentrációban megtalálható A- és D-vitaminnak köszönhető, mivel ezek fontos szerepet töltenek be az immunrendszer erősítésében és működésében, a bőr, a szem és a csontok egészségének megőrzésében. Ezek a vitaminok katalizátorként működnek a szervezetben. Megtalálható még benne az EPA és a DHA is (Omega-3 zsírsavak). Ezek csökkentik a cukorbetegség, a szívbetegség, az ízületi gyulladás, a depresszió, és a fekélyek kockázatát. 

A Puhdistamo más kapszulás termékeihez hasonlóan ez a termék is kiváló felszívódású, és természetesen nem tartalmaz töltőanyagokat! Ezt a Puhdistamo minőséggel - vagyis többek közt töltőanyagmentes kapszulákkal és a saját, Lempäälä-ban található üzemükben történő gyártással - kombinálva  egy elképesztő minőségű terméket sikerült létrehozniuk.

Teljesen laktózmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes, és nem tartalmaz töltőanyagokat sem.

 

Ajánlott napi adag

1 kapszula

A napi adag (1 kapszula) tartalma:

D3-vitamin 100 μg / 4000 IU 2000 %*
RE A-vitamin 151 μg 19 %*
E-vitamin 0.7 mg 6 %*
EPA 35 mg  
DHA 45 mg  
*az ajánlott napi bevitel %-ában

Összetevők: Tőkemájolaj, kolekalciferol oldat (D-vitamin), D-alfa-tokoferol koncentrátum (E-vitamin). Kapszula: Zselatin (szarvasmarhából), glicerin, víz.

Táplálékkiegészítő. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. Gyerekektől távol tartandó!

Adatok
Extra szöveg
  • 100 μg D3-vitamint tartalmazó erőteljes formula.
  • Természetes eredetű A-vitaminnal
  • Csukamájolaj-alapú lágy kapszula
  • Birka gyapjúzsírból származó kolekalciferollal
  • Természetes halolaj, EPA és DHA zsírsavakkal
Gyártó
Puhdistamo
Terméktípus
D-vitamin
Étrend
gluténmentes, laktózmentes, tejtermék-mentes
Termék hatása
immunrendszer, jó közérzet
Cikkszám
DVIT120
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek