Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

PUHDISTAMO OptiMSM + C lime ízű szerves kén italpor
PUHDISTAMO OptiMSM + C lime ízű szerves kén italpor
7 690 Ft

PUHDISTAMO OptiMSM + C lime ízű szerves kén italpor

PUHDISTAMO OptiMSM + C lime ízű szerves kén italpor
PUHDISTAMO OptiMSM + C lime ízű szerves kén italpor
PUHDISTAMO OptiMSM + C lime ízű szerves kén italpor
PUHDISTAMO OptiMSM + C lime ízű szerves kén italpor

Speciális formula, az MSM (szerves kén), C-vitamin és molibdén kombinációja 200g

7 690 Ft
Részletek

Az OptiMSM+C az MSM por a PureWay-C® és a molibdén kiegyensúlyozott kombinációja. A C-vitamin elősegíti a kollagén normál képződését a bőr, a csontok, az erek és a porcok optimális működéséhez, és segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget.

Az MSM felfedezése nem is olyan rég, mindössze 40 évvel ezelőtt történt. Azóta már klinikai vizsgálatok százai bizonyítják jótékony hatásait. A legfontosabb felfedezések közé tartozik a C-vitamin óta. A kén napjainkban elhanyagolt ásványi tápanyag, ami elengedhetetlen szerepet játszik az emberi táplálkozásban. A mai modern társadalomban a legtöbb ember MSM hiányos, és ez az idő előrehaladtával csak fokozódik.

OptiMSM®

Az MSM vagy (metil-szulfonil-metán) minden élő organizmusban előforduló kénvegyület, ismertebb nevén szerves kén. A tested minden sejtjében megtalálható, az egyik leggyakrabban előforduló anyag az emberi szervezetben. Elegendő MSM kén nélkül szervezet nem tudja fenntartani a megfelelő szintű homeosztázist. Az OptiMSM® kiérdemelte a világ legtisztább, legbiztonságosabb és legkonzisztensebb MSM-je hírnevét.

Az OptiMSM® az egészséges ízületek és a mobilitás első számú kiegészítője. A kén, az OptiMSM® kulcsfontosságú összetevője, támogatja az ízületeket, a porcokat és a kötőszövetet az aktív életmód fenntartásához. 

Az ízületi fájdalom, az izomfájdalom és a betegségek frusztráló zavaró tényezők lehetnek, amelyek akadályozzák a napi aktivítást és a rendszeres testmozgást. Az OptiMSM® a kötőszövetek és az immunrendszer támogatásával segíthet helyreállítani a vitalitást a napi tevékenységekhez.

PureWay C®

A PureWay C® a táplálék-kiegészítő iparág vezető C-vitamin készítménye. Tanulmányok igazolják, hogy anyagcsere-funkciók tekintetében a C-vitamin más vezető formáit felülmúlja. Ez a szabadalmaztatott PureWay® C-vitamin lipid metabolit formulának köszönhetően a nyers C-vitamin összetevő gyorsabban felszívódik és jobban megmarad az emberi sejtekben.

 

Összetevők

100% metil-szulfonil-metán (OptiMSM®), C-vitamin (PureWay-C™), savasságszabályozó (almasav), természetes aroma, molibdén

Ajánlott mennyiség

napi 0,5-1,5 teáskanál (2-6 g)

Tápanyagtáblázat

Ajánlott napi adag (2-6 g) tartalmaz:

metil - szulfonil - metán (MSM)  2-6 g
C-vitamin  82-250 mg  100-300 %*
molibdén  93-280  µg

*ajánlott napi. mennyiség

Terhesség vagy szoptatás alatt nem ajánlott a használata. Kérjük, beszéld meg a termék bevezetését egészségügyi szakemberrel. Az ajánlott adagot nem szabad túllépni. Gyermekektől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet vagy az egészséges életmódot. Az MSM javíthatja egyes gyógyszerek felszívódását. Ha bármilyen gyógyszert szedsz, beszéld meg alkalmazását egészségügyi szakemberrel.

Adatok
Extra szöveg
  • Kellemes lime ízzel
  • Az év díjnyertes sportterméke 2015
  • Segíti visszaállítani a szervezet kollagén termelését
  • Természetes és hatékony gyulladáscsökkentő
  • Elősegíti a haj és a kreatinszint növelését
  • Csökkenti az izomfájdalmat és az izomgörcsöket
  • Javítja az emésztési problémákat, mint például az áteresztő bél-szindróma
Gyártó
Puhdistamo
Terméktípus
OptiMSM, szerves kén, , D-vitamin
Étrend
keto
Termék hatása
regeneráció, izületvédő
Cikkszám
MC200_P