Kérdése van? Hívjon minket! +36202133978

PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.
PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.
7 490 Ft
ÚJ

PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.

PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.
PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.
PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.

Különleges kollagén formula szépségápolási célra fejlesztve Verisol® kollagén peptiddel, C-vitaminnal, cinkkel, biotinnal 120 kapsz.

7 490 Ft
Részletek

A Puhdistamo Collagen Beauty körültekintően összeállított kombinációját alkotja a világszerte leginkább elterjedt Verisol® kollagén peptidnek, C-vitaminnak, Tripla Cink™-nek és biotinnak - egy szépségápolási célra kialakított termék könnyen kezelhető kapszulák formájában.

A Collagen Beauty kapszula fokozza a test természetes kollagén-termelését, és javítja a bőr, a haj és a körmök állapotát.

 

Verisol®

Kutatások szerint a Verisol® kollagén peptid tekinthető a legfontosabb kozmetikai terméknek világszerte. A Verisol® belülről kifelé kezeli a bőrproblémákat. Serkentheti a bőr anyagcseréjét és ellensúlyozhatja a kollagén extracelluláris mátrix belülről történő elvesztését. Azok a fogyasztók, akik a kifejezetten szépségápolási alkalmazásokhoz optimalizált, természetes bioaktív Verisol® kollagén peptidet használnak, észrevehetően feszesebb és simább bőrről és kevesebb ráncról számolnak be. 

A Verisol® pozitív hatása a bőrfelszín javuló szerkezetében is megmutatkozik, csökkenti a narancsbőrt, és gyorsabb körömnövekedést tesz lehetővé, a körmök kevesebb töredezése mellett. A Verisol® kimondottan az 1-es típusú kollagén termelésére fókuszál, és ezáltal segít a bőr jó közérzetének és hidratáltságának elérésében, valamint a ráncok kialakulásának megelőzésében

 

Miért van szükségünk biontinra?

A biotin (H-vitamin, koenzim R) egy vízoldékony, kéntartalmú vitamin, amely a B-vitamin-komplex család tagja. Nélkülözhetetlen a normális szénhidrát-, zsír- és fehérje-anyagcseréhez, a bőr egészséges állapotának fenntartásához, szerepe lehet a kopaszodás és az őszülés lassításában, enyhítheti az izomfájdalmakat, csökkentheti a bőrproblémákat.


Teljesen laktózmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes, és nem tartalmaz adalék-, illetve töltőanyagokat sem.

Összetevők

VERISOL® kollagén peptid (szarvasmarhából), aszkorbinsav (C-vitamin), cink-pikolinát, cink-monometionin (cink-szulfát, L-metionin), cink-biszglicinát, D-biotin. Kapszula: hidroxipropil-metilcellulóz (cellulóz, víz).

Ajánlott napi dózis: napi 1–5 kapszula.

A napi adag tartalma:  1 kapszula  5 kapszula
kollagén  290 mg  1450 mg
C-vitamin  12 mg - 15%*  60 mg - 75%*
cink  0,4 mg - 4%*  2 mg - 20%*
biotin  15 µg - 30%*  75 µg - 150%*

* az ajánlott napi bevitel %-ában


Táplálékkiegészítő. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot. 
Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. Gyerekektől távol tartandó.

Adatok
Extra szöveg
  • Verisol® kollagén peptiddel
  • A szebb bőrért, körmökért és hajért
  • C-vitaminnal
  • Triple Zinc™ formulával
  • Biotinnal
Gyártó
Puhdistamo
Terméktípus
kollagén
Étrend
gluténmentes, adalékanyag-mentes, szerves, vegán, laktózmentes, tejtermék-mentes
Termék hatása
regeneráció, porcvédő, ízületvédő
Cikkszám
BEAK120