Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.
PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.
7 490 Ft
ÚJ

PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.

PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.
PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.
PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.
PUHDISTAMO Beauty Collagen 120 kapsz.

Különleges kollagén formula szépségápolási célra fejlesztve Verisol® kollagén peptiddel, C-vitaminnal, cinkkel, biotinnal 120 kapsz.

7 490 Ft
Részletek

A Puhdistamo Collagen Beauty körültekintően összeállított kombinációját alkotja a világszerte leginkább elterjedt Verisol® kollagén peptidnek, C-vitaminnak, Tripla Cink™-nek és biotinnak - egy szépségápolási célra kialakított termék könnyen kezelhető kapszulák formájában.

A Collagen Beauty kapszula fokozza a test természetes kollagén-termelését, és javítja a bőr, a haj és a körmök állapotát.

 

Verisol®

Kutatások szerint a Verisol® kollagén peptid tekinthető a legfontosabb kozmetikai terméknek világszerte. A Verisol® belülről kifelé kezeli a bőrproblémákat. Serkentheti a bőr anyagcseréjét és ellensúlyozhatja a kollagén extracelluláris mátrix belülről történő elvesztését. Azok a fogyasztók, akik a kifejezetten szépségápolási alkalmazásokhoz optimalizált, természetes bioaktív Verisol® kollagén peptidet használnak, észrevehetően feszesebb és simább bőrről és kevesebb ráncról számolnak be. 

A Verisol® pozitív hatása a bőrfelszín javuló szerkezetében is megmutatkozik, csökkenti a narancsbőrt, és gyorsabb körömnövekedést tesz lehetővé, a körmök kevesebb töredezése mellett. A Verisol® kimondottan az 1-es típusú kollagén termelésére fókuszál, és ezáltal segít a bőr jó közérzetének és hidratáltságának elérésében, valamint a ráncok kialakulásának megelőzésében

 

Miért van szükségünk biontinra?

A biotin (H-vitamin, koenzim R) egy vízoldékony, kéntartalmú vitamin, amely a B-vitamin-komplex család tagja. Nélkülözhetetlen a normális szénhidrát-, zsír- és fehérje-anyagcseréhez, a bőr egészséges állapotának fenntartásához, szerepe lehet a kopaszodás és az őszülés lassításában, enyhítheti az izomfájdalmakat, csökkentheti a bőrproblémákat.


Teljesen laktózmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes, és nem tartalmaz adalék-, illetve töltőanyagokat sem.

Összetevők

VERISOL® kollagén peptid (szarvasmarhából), aszkorbinsav (C-vitamin), cink-pikolinát, cink-monometionin (cink-szulfát, L-metionin), cink-biszglicinát, D-biotin. Kapszula: hidroxipropil-metilcellulóz (cellulóz, víz).

Ajánlott napi dózis: napi 1–5 kapszula.

A napi adag tartalma:  1 kapszula  5 kapszula
kollagén  290 mg  1450 mg
C-vitamin  12 mg - 15%*  60 mg - 75%*
cink  0,4 mg - 4%*  2 mg - 20%*
biotin  15 µg - 30%*  75 µg - 150%*

* az ajánlott napi bevitel %-ában


Táplálékkiegészítő. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot. 
Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. Gyerekektől távol tartandó.

Adatok
Extra szöveg
  • Verisol® kollagén peptiddel
  • A szebb bőrért, körmökért és hajért
  • C-vitaminnal
  • Triple Zinc™ formulával
  • Biotinnal
Gyártó
Puhdistamo
Terméktípus
kollagén
Étrend
gluténmentes, adalékanyag-mentes, szerves, vegán, laktózmentes, tejtermék-mentes
Termék hatása
regeneráció, porcvédő, ízületvédő
Cikkszám
BEAK120
Hasonló termékek