Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

PUHDISTAMO B-12 vitamin + Folát Rágótabletta
PUHDISTAMO B-12 vitamin + Folát Rágótabletta
5 600 Ft

PUHDISTAMO B-12 vitamin + Folát Rágótabletta

PUHDISTAMO B-12 vitamin + Folát Rágótabletta
PUHDISTAMO B-12 vitamin + Folát Rágótabletta
PUHDISTAMO B-12 vitamin + Folát Rágótabletta
PUHDISTAMO B-12 vitamin + Folát Rágótabletta

B-vitaminok aktív formuláinak erőteljes kombinációja Quatrefolic® aktív foláttal 60 db rágótabletta.

5 600 Ft
Részletek

Az élelmiszereinkben található folátok instabilak és érzékenyek az oxidációra. Mivel a szervezet korlátozott mértékben képes tárolni, így a folát étrendi kiegészítése ajánlott. Azonban a szervezet nem képes csak úgy szintetizálni a folsavat előfordulási formájában, egy enzim segítségével metil-tetrahidrofolát (MTHF) nevű formulává kell átalakulnia előbb ahhoz, hogy hasznosuljon.

A Puhdistamo ezen B12-vitamin formulája málna ízesítésű, fogbarát tabletták formájában lett kifejlesztve, melyek B-vitaminok aktív formáit is tartalmazzák.

Emellett új generációs Quatrefolic® aktív folátot is tartalmaz. A B12-vitamin elősegíti többek közt az idegrendszer normális működését, valamint a megfelelő energiatermelést, a folát pedig fokozza a normál fiziológiai funkciókat. Együttesen támogatják az immunrendszer normál működését, valamint enyhítik a fáradtságot és a kimerültséget. A termék jellegéből adódóan gyorsan felszívódik közvetlenül a nyálkahártyán keresztül.

 

Quatrefolic®

A Quatrefolic® egy innovatív étrend-összetevő, amelyet úgy terveztek, hogy tápanyagként működjön minden olyan területen, ahol a folsav- és folát-kiegészítők ajánlottak és megengedettek. A Quatrefolic® „kész” folsavnak számít, ami azt jelenti, hogy a szervezet azonnal, mindenféle anyagcsere nélkül felhasználhatja. A Quatrefolic® megváltoztathatja a folsav anyagcsere zavarait, javítja a termékenységet és növeli a meddőségi kezelés sikerességi arányát. A Quatrefolic® segít fenntartani a megfelelő folsavszintet a terhesség alatt, csökkentve a születési rendellenességek kockázatát, továbbá biztonságos és hatékony megoldás minden nő számára, amely nemcsak a hőhullámok esetén hasznos, hanem a nők általános egészségére is.

A Quatrefolic® szigorú tesztelésen esett át a biztonság és a konzisztencia szempontjából. Szigorúan védett nemzetközi szabadalommal rendelkezik.

Ajánlott napi adag

1 rágótabletta

Tápanyagtáblázat

A napi adag (1 kapszula) tartalma:

B12-vitamin - metilkobalamin 500 µg 20000 %*
B12-vitamin - adenozilkobalamin 500 µg 20000 %*

folát

(Quatrefolic® 5-MTHF-metilfolát)

400 µg 200 %*

* az ajánlott napi bevitel %-ában

Táplálékkiegészítő. A táplálékkiegésztők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. Gyerekektől távol tartandó.

Adatok
Extra szöveg
  • Enyhíti a fáradtságot és a kimerültséget
  • Málna ízesítésű, fogbarát tabletták
  • 60 db málna ízesítésű tabletta
Gyártó
Puhdistamo
Terméktípus
B-vitamin, Folát
Étrend
gluténmentes, tejtermék-mentes, vegán
Termék hatása
immunrendszer
Cikkszám
B12VIT60
Összetevők

B12-vitamin (metilkobalamin, adenozilkobalamin), folát (Quatrefolic® 5- MTHF-metilfolát), édesítőszer (eritritol), cellulóz, kroszkarmellóz-nátrium, aszkorbil-palmitát, édesítőszer (szteviol-glikozidok), almasav, természetes színezők és ízesítők.

Teljesen vegán, tejtermék-mentes és gluténmentes.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek