Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Naturcleaning Mosógél Black (4 liter)
Naturcleaning Mosógél Black (4 liter)
7 540 Ft
ÚJ

Naturcleaning Mosógél Black (4 liter)

Kifejezetten fekete és sötét ruhák tisztítására fejlesztettük ki. Különleges formulája révén megóvja ruháit a gyors beszürküléstől.

7 540 Ft
Részletek

A mosható anyagok esetében minden hőmérsékleten színkímélő, valamint nem tartalmaz szintetikus festékeket és méreganyagokat sem, így egész családja számára és a környezet szempontjából is biztonságos megoldás.

Gépi és kézi mosáshoz is alkalmazható. Közvetlenűl a ruhára téve sem roncsolja a textíliákat. Nem használható gyapjú és selyem ruhákhoz, illetve, bambusz pelenkák mosására nem alkalmas.

ZÖLD TIPPEK MOSÁSHOZ: 

a meleg víz önmagában is szennyoldó hatású, csak annyi mosószert használjon, amennyi szükséges. Mosás előtt végezzen egyedi folttisztítást, szükség szerint áztassa be a szennyest. Csak akkor használjon öblítőt, ha szükséges. Ismerje meg a mosáshoz használt víz keménységét, vegye ezt figyelembe mosás során. Lágy vízben a mosószeradagot akár harmadával is csökkentheti.

 

Összetevők:

anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb(biológiai lebontahtóság >90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, tartósítószer ( Benzisothiazol, Phenoxyethanol), apple cider vinegar.

 

Adagolás: 

 

Biztonsági figyelmeztetések:

FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Tárolás +5 oC feletti hőmérsékleten.

Adatok
Extra szöveg
  • Fekete és sötét ruhák tisztítására
  • Gépi és kézi mosáshoz 
  • Növényi összetevők
  • Biológiailag lebomló
Gyártó
Natur Cleaning
Terméktípus
folyékony mosószer
Cikkszám
NCMGBL-4
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek