Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Naturcleaning Mosogatószer koncentrátum Citromfű olajos (500 ml)
Naturcleaning Mosogatószer koncentrátum Citromfű olajos (500 ml)
1 340 Ft
ÚJ

Naturcleaning Mosogatószer koncentrátum Citromfű olajos (500 ml)

VEGÁN-nem tartalmaz állati eredetű anyagokat. Biológiailag lebomló növényi és ásványi alapanyagok erejét használja, hogy az edények ragyogóan tiszták legyenek.

A citromfű olaj felvidít, élénkít és energizál.

1 340 Ft
Részletek

Használata:

Tegyen egy kis mennyiséget (kb 1 tk. 5 l  vízhez) a meleg vagy forró mosogatóvízbe. Erős szennyeződések, vagy nagyon zsíros edények esetén, a dózis növelhető.

Tárolás: +5 °C feletti hőmérsékleten.

 

Összetevők:

Anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb(biológiai lebonthatóság>90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, tartósítószer (Phenoxyethanol, Caprylyl, Glycol), citromfő olaj(Citral-ezt az összetevőt az olaj természetes módon tartalmazza!) Allergiás bőrreakciót válthat ki!

Biztonsági figyelmeztetések:

Figyelem: Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetbena kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Citral-t tartalmaz! Allergiás bőrreakciót válthat ki.

Adatok
Extra szöveg
  • természetesen hatékony 
  • növényi összetevőkből
  • védi a bőrt
  • hidratálja a kezet
  • környezetbarát
  • vegán
Gyártó
Natur Cleaning
Terméktípus
Mosogatószer
Cikkszám
NCMKCO-500
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek