Kérdése van? Hívjon minket! +36202133978

Natúr négyrészes korrektor - bézs, rózsaszín, lila, zöld
Natúr négyrészes korrektor - bézs, rózsaszín, lila, zöld
2 290 Ft

Natúr négyrészes korrektor - bézs, rózsaszín, lila, zöld

A benecos natúr négyrészes korrektor négy szín harmonikus keveréke, melyek korrigálják és egyensúlyba hozzák a bőr természetes színét.
2 290 Ft
Részletek

A benecos natúr négyrészes korrektort minden bőrtípusra ajánljuk. Praktikus kiszerelés, hisz egy terméken belül találhatunk megoldást a sok különböző kisebb bőrhiba elfedésére. - Bézs színt alkalmazza a szem alatti árnyékok és sötét karikák elfedésére. - Rózsaszínt ajánljuk az arc sötét bőrrészeire (pl. pigmentfoltokra, szeplőkre, kisebb bőrhibákra) és a szem alatti sötét karikákra. - Lila színt a sápadt, fáradt arcbőr élénkítésére, a friss arcszínért. - Zöld színt a kipirosodott arcbőr vörös foltjainak nyugtatására, elhalványítására és archibákra. Könnyen kenhető krémes állagú, finom illatú termék. Nem színezi be zöldre és lilára az arcbőrt. Kiszerelés: 6g


A BDIH tanúsítvánnyal ellátott benecos termékek nem tartalmaznak paraffint, parabéneket, szilikont, PEG-et, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagokat vagy tartósítószert. A termékek fejlesztése, tesztelése során nem alkalmaztak állatkísérleteket.

Adatok
Cikkszám
TERM3095