Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

NORDIC KINGS Gras Fed Marhamáj kapszula
NORDIC KINGS Gras Fed Marhamáj kapszula
15 900 Ft

NORDIC KINGS Gras Fed Marhamáj kapszula

NORDIC KINGS Gras Fed Marhamáj kapszula
NORDIC KINGS Gras Fed Marhamáj kapszula
NORDIC KINGS Gras Fed Marhamáj kapszula
NORDIC KINGS Gras Fed Marhamáj kapszula

100%-ban fűvel és gyógynövénnyel legeltetett marhamáj kapszulában 180 kapsz.

15 900 Ft
Részletek

MIÉRT VAN SZÜKSÉG BELSŐSÉGEKRE?

Mert egy elképesztő ásványi anyag, vitamin és kofaktor keverékkel táplálod a tested és az agyad, amikor minőségi belsőségeket fogyasztasz. A fűvel táplált állatokból származó belsőségek a legtápanyagdúsabb élelmiszerek, amihez csak hozzáférhetünk.

Szélesebb a táplálkozási profilja és magasabb a kombinált vitaminok, ásványi anyagok és az enzimek koncentrációja, mint bármely más élelmiszerben. Mindez a legjobb biológiai hasznosítás mellett.

A FŰVEL LEGELTETETT SZARAVSMARHA MÁJA TERMÉSZETES FORRÁS ÉS KONCENTRÁLTAN TARTALMAZ:

 • CoQ10
 • béta karotin
 • biológiailag hasznosuló *hem-vas
 • B12-vitamin
 • kolin
 • folát (a B9-vitamin természetes formája)
 • minden fontos májspecifikus peptid, kofaktor és enzim.

* A-vitamin/retinol (a fűvel táplált marhamáj a legkoncentráltabb A-vitamin forrás a szervezet által közvetlenül felhasználható formában)

 

Ezenkívül tartalmazza az összes zsírban oldódó vitamint (A, D, K és E), egyedi és természetes kofaktorukkal együtt, ami növeli a biológiai hozzáférhetőséget és drasztikusan növeli a testben a tápanyagok felszívódási sebességét. Kiváló minőségű és könnyen felszívódó rezet, cinket, krómot, B6-vitamint, riboflavint (B2-vitamint) és pantoténsavat (B5-vitamint) is tartalmaz.

RETINOL - A MARHA MÁJRÓL ÉS AZ A-VITAMINRÓL

A fűvel táplált marha mája a természet legkoncentráltabb A-vitamin forrása, amelyet a szervezet közvetlenül hasznosít (Retinol). Ez nagyon magas, 80% vagy akár afölötti felszívódást eredményez. Összehasonlítva a növényi alapú karotinoidokkal, amelyeket a szervezetünknek először A-vitaminná át kell alakítania, és ami közel 3%-os felszívódást eredményez csupán.

HEM-VAS

A hem-vas a vas egy olyan formája, amely hemoglobinhoz és mioglobinhoz kötődik. Ez lehetővé teszi a test számára, hogy a hem-vas akár 33%-át is felhasználja, ellentétben a nem hem-vassal, amelynek legfeljebb 2,5% lehet a felszívódása.

KINEK AJÁNLJUK?

A terméket azoknak ajánljuk, akik gyorsan és egyszerűen szeretnék a legjobb minőségi marha belsőségeket beilleszteni az étrendjükbe, akiknek gondot okoz a legtisztább, megfelelő minőségű alapanyagok beszerzési forrásának a megtalálása, vagy egyszerűen csak nem szeretik a marha belsőség ízvilágát.

Azoknak is tökéletes kiegészítő lehet, akik rendszeresen fogyasztanak belsőségeket, de upgradelni vagy kiváltani szeretnék azt, vagy kiegészíteni a jelenlegi étrendjüket.

A BELSŐSÉG ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ ANNAK SZÓL, AKI:

 • El szeretne kezdeni rendszeresen belsőségeket fogyasztani.
 • Biztos akar lenni abban, hogy mindig a legmagasabb minőségű alapanyagokat kapja.
 • Nincs ideje a hosszú és odafigyelést igénylő elkészítéshez.
 • Nem ízlik a belsőségek egyedi ízvilága.
 • Nem akar azon aggódni, hogy honnan szerzi be a következő adag minőségi belsőség alapanyagot.
 • Számos vásárlónk a PALEO, tiszta ételek, biohackelés, test optimalizálás, funkcionális orvoslás, funkcionális ételek, Carnivore vagy KETO életmód képviselője.


100%-BAN ADALÉKANYAG-MENTES

A Nordic Kings belsőség mixe adalékanyagoktól mentes, nem tartalmaz csomósodásgátlót, kötőanyagokat, magnézium-szilikátot. Kizárólag tiszta, természetes, tápláló marhamájat, mindenféle felesleges kísérő nélkül.

SZÁRÍTÁSI ELJÁRÁSSAL KÉSZÜL

A termékek 100%-ban fagyasztva szárítással készülnek, amelyek a hagyományos hőszárítással ellentétben megőrzik azokat a fontos hőérzékeny vitaminokat, ásványi anyagokat és kofaktorokat, amelyek a belső szerveket csodálatos szuperélelmiszerekké változtatják.

SZIGORÚAN ELLENŐRZÖTT GAZDASÁGBÓL

A Nordic Kings minden gazdasága éves ellenőrzésen megy keresztül annak biztosítása érdekében, hogy az állatok egészsége és életkörülményei a KRAV szigorú állatjóléti előírásainak megfeleljen. Ezeken a farmokon lévő minden állatot 100%-ban csak fűvel és gyógynövényekkel táplálnak, amit gondosan kézzel válogatnak. Ez azt jelenti, hogy biztosak lehetünk benne, hogy ez a lehető legmagasabb minőséget biztosítja számunkra.

A farmokon lévő minden állat úgy él, ahogy az evolúció megteremtette, hogy éljen, szabadon barangolva az érintetlen legelőkön és réteken az év egészében vagy nagy részében. Ez lehetővé teszi az itt élő állatok számára, hogy teljes mértékben kifejezhessék természetes viselkedésüket, ezáltal boldog, teljes és egészséges életet élnek.

Azokban a hónapokban, amikor az állatok nem képesek legelni, friss füvet és gyógynövényeket silózott (erjesztett) zöldtakarmánnyal (szilázs) táplálják őket, amelyet egy teljesen természetes fermentációs eljárással hoznak létre, amelyet a fűben lévő mikroszkopikus organizmusok végeznek. Valójában ez a folyamat zajlik azokban a fehér bálákban, amelyeket gyakran látni a nyári hónapokban a mezők területein.

Az eredménye annak, hogy az állatokat a lehető legjobb körülmények között tartják, szabadon legelhetnek, szervezetünk számára a legnagyobb tápanyagsűrűséget biztosítják.

TERMÉKADATOK

Ajánlott napi mennyiség: 6 kapszula

Hány adag van egy dobozban: 30 adag
Hány kapszula van egy dobozban: 180 db

6 kapszula (napi adag) tartalmaz:
Svéd, fűvel legeltetett marhamáj kapszula (bio) **kb. 2700 mg
*A napi referenciaérték még nincs meghatározva **Bio összetevő

Az adag a Western A. Price ajánlása szerint heti 100 gramm marha belsőségre vonatkozik.

 

Adatok
Extra szöveg
 • Bio marhamáj a legtisztább forrásból
 • CoQ10, béta karotin,  B12-vitamin, kolin
 • Biológiailag hasznosuló hem-vas*
 • Folát (a B9-vitamin természetes formája)
 • Minden májspecifikus peptid, kofaktor és enzim
 • * A-vitamin/retinol (a fűvel táplált marhamáj a legkoncentráltabb A-vitamin forrás a szervezet által közvetlenül felhasználható formában)
Gyártó
Nordic Kings
Terméktípus
marhabelsőség
Étrend
adalékanyag-mentes, allergénmentes, carnivore, grass-fed, keto
Termék hatása
emésztés, immunrendszer, jó közérzet
Cikkszám
NKL
Kiegészítő termékek