Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

NATURE'S ANSWER folyékony L-karnitin 1200mg, 480ml
NATURE'S ANSWER folyékony L-karnitin 1200mg, 480ml
10 500 Ft

NATURE'S ANSWER folyékony L-karnitin 1200mg, 480ml

NATURE'S ANSWER folyékony L-karnitin 1200mg, 480ml
NATURE'S ANSWER folyékony L-karnitin 1200mg, 480ml

A karnitin valójában egy dipeptid - egy aminosav, amely két másik esszenciális aminosavból, metioninból és lizinből áll.

Az L-karnitin fontos a zsíranyagcserében, különösen a szív- és izomsejtekben. Segít a hosszú láncú zsírsavaknak a sejt mitokondriumaiba történő szállításában, ahol elégethetők és üzemanyagként felhasználhatók.

Raktáron
10 500 Ft
Részletek

TERMÉSZETES: A karnitin gazdag forrásai a hús és a tejtermékek, és szükség lehet némi étrendi karnitinre, mivel a szervezet által termelt mennyiség nem elegendő.
NEM KÁROSÍT: Az L-karnitin nem egy stimuláns zsírégető, és a sok más általános egészségügyi előnyökkel együtt az L-karnitinnek a kiegészítő csomagod részét kell képeznie. Segíti az edzés utáni regenerálódást. Támogatja az energia- és zsíranyagcserét. Elősíti a szellemi frissességet. Antioxidáns. Vegetáriánusok számára is alkalmas.
VÉGSŐ FELHASZNÁLÁS: Az L-karnitin segíti a sejtek energiaraktárainak lebontását, és alapvető szerepet játszik abban, hogy a zsír az izomszövet számára elérhetővé váljon - elősegítve az izmok energiafelhasználását. Az L-karnitin a szervezetben található hosszú láncú zsírsavakat hasznosítja energiaként, valamint támogatja a sovány izomnövekedés és -fejlődés egészséges környezetét, ami erős, sovány és határozott testalkatot eredményez.

A minőség arany színvonala!
A Nature's Answer-nél a minőség több mint egy szabvány. Arról szól, hogy mindig a helyes dolgot tesszük - mindig - kompromisszumok nélkül, hogy a legjobb terméket hozzuk el Neked.

Adatok
Extra szöveg
  • fontos a zsíranyagcserében
  • a szív- és izomsejtekben
  • segíti az edzés utáni regenerálódást
  • elősíti a szellemi frissességet
  • vegetáriánusok számára is alkalmas
  • antioxidáns
Gyártó
Nature's Answer
Címkék
Gluténmentes, Kegyetlenségmentes, Folyékony, Mesterséges aromák nélkül, Tartósítószer nélkül, Non GMO, Vegán, Vegetáriánus,
Terméktípus
Aminosavak
Cikkszám
NAFLK-480
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek