Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

ÚJ

NATURE'S ANSWER Macskakarom kéreg kivonat 60ml

A Nature's Answer Cat's Claw támogatja az egészséges ízületi és izomműködést.

Beérkezés alatt
Részletek

A macskakarom, más néven Uncaria tomentosa és uña de gato, egy fás szőlő, amely vadon nő az Amazonas esőerdeiben és Közép- és Dél-Amerika más trópusi területein. A macskakarom elnevezés a macskakaromra emlékeztető tüskéinek alakjáról származik. A macskakarom kivonatokat, folyadékokat, tablettákat, kapszulákat és teát a szőlő kérgéből és gyökeréből készítik. A macskakarom használata az egészség támogatására az inka civilizációig nyúlik vissza.

Adagonként 1000 mg tiszta macskakarom kéreg kivonatból készült. Nem tévesztendő össze a tinktúrákkal.

Egy nemrégiben végzett vizsgálat kimutatta, hogy a Macskakarom jelentősen megemelte a fertőzések elleni fehérvérsejtszámot azoknál a felnőtt férfiaknál, akik 6 hónapon keresztül ezzel a gyógynövénnyel egészítették ki táplálkozásukat. A kutatók a DNS javulását is megfigyelték - mind az egy-, mind a kétszálas töréseknél.

Úgy tűnik, hogy az immunrendszerre gyakorolt hatása kettős, és attól függően, hogy mire van szükség, egyszerre képes az immunválaszt erősíteni és tompítani. A hiperimmun válaszok megfékezhetőek, míg a gyenge immunrendszer, amely lehetővé teszi a betegség akadálytalan előrehaladását, a Macskakarom kiegészítéssel erősíthető

 

Alkoholmentes kivonatokat a Nature's Answer a saját fejlesztésű hideg Bio-Chelated® extrakciós eljárásával állítja elő, így a Holistically Balanced® Advanced Botanical Fingerprint® kivonatot ugyanolyan szinergikus arányban kapjuk, mint a növényben.

 

BIO-CHELATION®

Csak a Nature's Answer használ egy egyedülálló Bio-Chelation eljárást, amelyet a cég alapítója és tulajdonosa fejlesztett ki, hogy a növény minden tulajdonságát megragadja. Ez magában foglalja a "hideg extrakciót". A hideg extrakció, lehetővé teszi, hogy a nyers növényi anyagokat hőhatás nélkül vonják ki, megragadva és megőrizve a gyógynövény holisztikus egyensúlyát.

ADVANCED BOTANICAL FINGERPRINT TECHNOLOGY®
biztosítja számunkra a Nature's Answer minden termékének botanikai összetevőinek minőségét. A Nature's Answer rendelkezik a világ egyik legátfogóbb növényminta gyűjteményével. Így az egyes növényeket megkülönböztető botanikai ujjlenyomatok azonosításával összehasonlíthatja és elemezheti a termékei elkészítéséhez felhasznált minden bejövő botanikai alapanyag minőségét és tisztaságát, biztosítva minket a legtisztább, legjobb minőségű botanikai összetevőkről.


Javasolt használat

Étrend-kiegészítőként használd 1/2-1 ml-t (14-28 csepp) naponta háromszor  kis mennyiségű vízben.

1 adag:  2 ml (kb. 56 csepp)
30 adag egy kiszerelésben
Egy adagban %Napi érték
Macskakarom (Uncaria tomentosa) kéregkivonat
(növényi egyenérték 1000 mg)
100 mg **
 
**Napi érték nincs meghatározvaFigyelmeztetések

Jól rázd fel!

Tartsd távol gyermekektől!

Ne használd terhesség vagy szoptatás alatt!

Tárold hűvös, száraz helyen.

Adatok
Extra szöveg
  • gluténmentes
  • alkoholmentes
  • koser
  • gyorsabban felszívódik
  • szuperkoncentrátum
  • vegán
  • 1972 óta
Gyártó
Nature's Answer
Étrend
gluténmentes, alkoholmentes, vegán
Termék hatása
immunrendszer
Cikkszám
8300000585
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek