Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Kneipp Fürdőkristály - Köszönöm 60g
Kneipp Fürdőkristály - Köszönöm 60g
540 Ft
ÚJ

Kneipp Fürdőkristály - Köszönöm 60g

"Köszönöm" fürdősó.

Ne csak azért mondj köszönetet, mert nem teszed eleget! Mi sem jobb eszköz rá, mint a Kneipp Köszönjük fürdőkristály tápláló napraforgóolaj kivonattal és a palmarosa természetes illóolajával. 
A virágos-napos illat és a vidám sárga szín a vízben, örömteli fürdőhangulatot varázsolnak és megdobogtatják a szívedet. 
Mert a köszönet boldoggá tesz!
540 Ft
Részletek

A Kneipp fürdősók természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.

Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.

 

Alkalmazás: A tasak feltépése után, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és várj, amíg teljesen feloldódik! Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal!

*A Villeroy&Boch (www.villeroy-boch.com) cég által tesztelve. A kristályok oldódásának vizsgálata. Az adagolás mennyiségétől függően habképződés lehetséges.

Adatok
Extra szöveg
  • Könnyen oldódó kristályok
  • Természetes tisztaságú termálsó
  • Virágos-napos illat
  • Vidám sárga szín a vízben
  • Villeroy&Boch által tesztelve
  • Vegán
Gyártó
Kneipp
Címkék
fürdősó, parabén mentes, természetes termálsó, színező anyagok nélkül, Vegán
Terméktípus
fürdősó
Cikkszám
KFKK-60
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek