Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Kneipp Fürdőkristály - Nyugtató Melegség 60g
Kneipp Fürdőkristály - Nyugtató Melegség 60g
540 Ft
ÚJ

Kneipp Fürdőkristály - Nyugtató Melegség 60g

"Nyugtató melegség" fürdősó.

A nyugtató melegségű Kneipp fürdőkristályok hársfavirágból származó természetes növényi kivonatokkal és természetes, esszenciális narancs- és cédrusfaolajjal érezhetően felmelegíti a testet.

540 Ft
Részletek

A fürdővízben található hársfavirág és meleg narancs gyümölcsös, finom virágillatú fürdő elűzi a kellemetlen hidegérzetet, jótékonyan hat a testre és a lélekre, míg a természetesen tápláló olajos fürdő hidratáltan tartja a bőrt. A fürdővíz melegítő hatásával kombinálva az illóolajok kibontakoztatják természetes illathatásukat az intenzíven melegítő fürdőélmény érdekében. ** A tesztelők 93%-a megerősítette: A termékkel végzett fürdő hosszan tartó melegítő hatást hoz létre.

A Kneipp fürdősók természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.

Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.

 

Alkalmazás: A tasak feltépése után, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és várj, amíg teljesen feloldódik! Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal!

*A Villeroy&Boch (www.villeroy-boch.com) cég által tesztelve. A kristályok oldódásának vizsgálata. Az adagolás mennyiségétől függően habképződés lehetséges.

Adatok
Extra szöveg
  • Jótékony hatással van a stressz és a kimerültség ellen
  • Könnyen oldódó kristályok
  • Természetes tisztaságú termálsó
  • Villeroy&Boch által tesztelve
Gyártó
Kneipp
Címkék
fürdősó, parabén mentes, természetes termálsó, színező anyagok nélkül
Hatás
felmelegítő, nyugtató, feszültségoldó, relaxáló,
Terméktípus
fürdősó
Cikkszám
KFKNYME60
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek