Kérdése van? Hívjon minket! +36202133978

Kneipp Bőrkeményedés elleni krém 25% ureával 50ml
Kneipp Bőrkeményedés elleni krém 25% ureával 50ml
2 390 Ft

Kneipp Bőrkeményedés elleni krém 25% ureával 50ml

Kneipp Bőrkeményedés elleni krém 25% ureával 50ml
Kneipp Bőrkeményedés elleni krém 25% ureával 50ml

Extra hatékony regenerálás és ápolás körömvirággal, rozmaringgal és 25% ureával.

Csökkenti a bőrkeményedést 7 nap használat után*, segít megelőzni a láb gombásodását.

2 390 Ft
Részletek

Extra hatékony regenerálás és ápolás körömvirággal, rozmaringgal és 25% ureával. Csökkenti a bőrkeményedést 7 nap használat után*, segít megelőzni a láb gombásodását.

Regeneráló jojojbaolaja valamint a bőrnyugtató panthenol és a bőrpuhító allantoin gazdagon ápolják a bőrt. A természetes körömvirág kivonat különösen alkalmas a láb regeneráló ápolására, még az érzékeny és igénybe vett részeken is. A rozmaring éterikus olaja életre kelti a fáradt és égő lábakat. A regeneráló bőrkeményedés elleni krém hatékonyan és gyorsan csökkenti a bőr repedéseit és kérgesedését, a bőr visszanyeri rugalmasságát és ellenálló képességét. Cukorbetegek is használhatják.

Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.

*Független tesztintézet által, 37 személyen, 4 héten keresztül végzett felmérés, bőrgyógyászok által ellenőrzött eredmény.

Alkalmazás: Igény szerint naponta többször vigye fel az érintett felületre és gyengéden masszírozza be. 25 fok alatt tárolja. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön!
Kényeztesse lábát egy jóleső lábfürdővel, a Kneipp lábfürdő kristályaival. A lábfürdő után a megvastagodott bőrt egy sarokreszelővel óvatosan távolítsa el. Ezt követően vigye fel a bőrkeményedés elleni krémet a megvastagodott, repedezett, érdes bőrfelületre, a láb többi részén pedig használja a gazdag Kneipp lábápoló vajat.

A termék előnyei:

    • Száraz, érdes, repedezett bőrre

 

    • Bizonyítottan csökkenti a bőrkeményedést már 7 nap után

 

    • Parfümmentes

 

    • Nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószereket

 

    • Bőrgyógyászok által tesztelve 

Adatok
Cikkszám
TERM4155