Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Haktiva® Plus – tartályos hirdrogénnel dúsított víz előállító készülék
Haktiva® Plus – tartályos hirdrogénnel dúsított víz előállító készülék
295 000 Ft

Haktiva® Plus – tartályos hirdrogénnel dúsított víz előállító készülék

Tartályos hidrogénnel dúsított vizet előállító készülék

295 000 Ft
Részletek

Miben segít a hidrogénnel dúdított víz?
Ez az új technológiát képviselő készülék képes magas antioxidáns potenciállal rendelkező hidrogénnel dúsított víz előállítására. A hidrogénben gazdag víz támogatja szervezetünk fiatalon és egészségben maradását, ugyanakkor a szabad gyököket semlegesíti.

A korai öregedés és a legtöbb betegség fő oka az oxidatív stressz, amelyet a szabad gyökök túlzott jelenléte az oxidáció okoz. A hidrogénnel dúsított víz napi bevitele jelentősen csökkenti testünk oxidációját, ezáltal javítva az egészségünket.

Sok országban a hidrogénben gazdag vizet palackokban értékesítik, köszönhetően az egészségre gyakorolt pozitív hatásainak. A pozitív hatás elérésének képességét a millivolttal jelölt antoxidációs potenciál jelez. Több, mint 175 betegség vagy gyengeség kezelésében segít.

Nagy kapacitású hordozható gép
A hidrogénben gazdag vizet kancsóba gyűjti, ezáltal használhatjuk házban, lakásban vagy irodában anélkül, hogy minden egyes helyre meg kellene vásárolnunk egy eszközt. 2 literes kapacitása nagyobb mennyiségű kiváló minőségű vizet kínál egyszerre.

Megnövelt hidrogén-termelési kapacitás
A Haktiva vizeskancsó a víz típusától függően 800 és 1200 ppm (milliárdod rész) hidrogént eredményez, azzal a céllal, hogy képes legyen választani a víz hidrogénezéséhez szükséges időt: 5, 10, 20 vagy 30 perc, amit más eszközök nem kínálnak.Legkorszerűbb technológia
A Hidrosalud Haktiva Hidrogen Water rendelkezik a legújabb technológiával, hogy Ön és családja az antioxidánsok magas koncentrációját élvezhesse. A PEM elektrolízis cellarendszere biztosítja, hogy az ivóvízben más nagyon erős oxidálószerek, például oxigén vagy ózon ne jelenjenek meg.

Automatikus tisztítás
Az automatikus vizeskancsó és a kationos gyantapatron vízlágyító rendszer megakadályozza a lerakódások kialakulását, és automatikusan kiszűri az összes maradékot és baktériumot a kancsó belsejéből.

Mit jelent a "Parts Per Million (PPM)" kifejezés?
Egy egység jelölés a tápoldat elemeinek koncentrációjának mérésére. Egy ppm az oldat egy millió részében az ásvány tömegének egy része. (PPM – Parts Per Million)

Mit jelent az ORP szám kifejezés?
ORP avagy oxidációs redukciós potenciál egy olyan mérés, amely azt jelzi, hogy az anyag képes-e egy másik anyag oxidálására vagy csökkentésére. Az ORP-t millivoltban (mV) mérjük ORP mérő eszközzel.

Adatok
Extra szöveg
  • tartályos készülék
  • hidrogénezett víz készítés
  • szabad gyökök semlegesítése
  • szervezet fiatalon tartása
  • csökkenti testünk oxidációját
  • javítja az egészségünket
Gyártó
Puricom
Terméktípus
hidrogénnel dúsított víz előállító készülék
Cikkszám
970213
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek