Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Dr. Price's Vitamins ELEKTROLIT MIX 90 adag - TRÓPUSI ÍZŰ -
Dr. Price's Vitamins ELEKTROLIT MIX 90 adag - TRÓPUSI ÍZŰ -
26 500 Ft
ÚJ

Dr. Price's Vitamins ELEKTROLIT MIX 90 adag - TRÓPUSI ÍZŰ -

Dr. Price's Vitamins ELEKTROLIT MIX 90 adag - TRÓPUSI ÍZŰ -
Dr. Price's Vitamins ELEKTROLIT MIX 90 adag - TRÓPUSI ÍZŰ -
Dr. Price's Vitamins ELEKTROLIT MIX 90 adag - TRÓPUSI ÍZŰ -
Dr. Price's Vitamins ELEKTROLIT MIX 90 adag - TRÓPUSI ÍZŰ -

A Dr. Price's Electrolyte Mix több mint 72 nyomelem és elektrolit keveréke.

Olyan formulát hoztunk létre, amely az élsportolóktól kezdve az Ön személyes hidratálási igényéig minden embertípus számára előnyös. Nagyszerű ízű és kényelmes módja a megfelelő és természetes hidratálásnak!

Az Electrolyte Mix 100%-ban természetes módon édesített

Nem tartalmaz cukrot vagy mesterséges aromákat.

Sót tartalmaz.

26 500 Ft
Részletek

Miért jók a porított vitaminok?

A táplálékkiegészítőknek fel kell szívódniuk a szervezetben és fel kell használniuk ahhoz, hogy hasznosak legyenek. A Dr. Price's Powdered Vitamins nem tartalmaz magnézium-sztearátot (egy nagyon egészségtelen töltőanyag) és más nem szükséges adalékanyagokat, mint a legtöbb tabletta és kapszula. Ezért a szervezetének nem kell olyan keményen dolgoznia, hogy lebontsa őket és hasznot húzzon a használatukból. Ahogy öregszik, az emésztőszervrendszer gyengülhet, ami megnehezíti a kiegészítők megemésztését és felszívódását. Poraink nem csak a legjobb minőségű összetevőkből készülnek, hanem úgy vannak kialakítva, hogy vízben oldódjanak. Emiatt, amikor vízzel keverednek, a "BioAvailability" sokkal jobbá válik. Ez sokkal könnyebb emésztési folyamatot és sokkal nagyobb felszívódást eredményez.

 

Mi segít abban, hogy hidratált maradjak?

Akár kezdő, akár élsportoló, vagy csak valaki, aki meleg és párás környezetben él, a megfelelő hidratálás és elektrolitfogyasztás elengedhetetlen az egészség és a teljesítmény szempontjából. Ha a szervezetben nincs elegendő hidratáció (víz) ÉS elektrolitok (ásványi anyagok, mint a só, kálium és kalcium), az egyensúlyhiányt okoz, és az ízületeken keresztül áramló ásványi anyagok elvesztését; ez gyulladást, fájdalmat és ízületi gyulladást okozhat. A víz önmagában, elektrolitok nélkül nem hidratálja megfelelően a szervezetet. Az ízületeknek és a test sejtjeinek tökéletes egyensúlyban kell lenniük az ásványi anyagoknak ahhoz, hogy megfelelően működjenek. A Dr. Price's Electrolyte Mix eléri ezt a tökéletes egyensúlyt.

Milyen tünetei vannak a kiszáradásnak és az elektrolit egyensúlyhiánynak?

- Fáradtság

- Izomgyengeség

- Izomgörcsök

- Lassúság

- Fejfájás

- Székrekedés/rossz emésztés

- Száraz bőr

- Száraz száj

 

A sportolók intenzív stressznek teszik ki a szervezetüket. A megerőltető edzés és az izzadás (a megerőltetés és a magas hőmérséklet miatt) a szervezet elektrolitokat veszít, többek között sót, káliumot, magnéziumot és kalciumot. Ezek nélkülözhetetlenek a hidratáltság megőrzéséhez és az elektrolit-egyensúlyhiány megelőzéséhez.

 

Az izom-, emésztő-, ideg- és szívrendszer hatékony működéséhez az összes elektrolit-ásványi anyag megfelelő egyensúlyára van szükség, nem csak a sóra és a káliumra. A szervezetnek nagyobb mennyiségű elektrolitra van szüksége, mint amennyit a legtöbb sportital vagy gél biztosítani tud. A Dr. Price's Electrolyte Mix kiegyensúlyozott, teljes spektrumú, biológiailag elérhető elektrolitforrással látja el a szervezetét, lehetővé téve, hogy a változó elektrolitszükségletét óriási pontossággal kielégítse, függetlenül attól, hogy milyen időjárás éri.

Az Electrolyte Mix 100%-ban természetes módon édesített. Nem tartalmaz cukrot vagy mesterséges aromákat. Sót tartalmaz.

Adatok
Extra szöveg
  • elektrolit italpor
  • trópusi gyümölcs ízben
  • természetes hidratálás
  • elektrolit pótlás
  • több mint 72 nyomelem
  • nem tartalmaz cukrot
  • fáradtság, izomgyengeség, izomgörcsök ellen
Gyártó
Dr. Price's Vitamins
Terméktípus
elektrolit italpor
Étrend
keto, gluténmentes, cukormentes, paleo
Cikkszám
DRPVEMTRI-90
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek