Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Csepke baby mosógél levendula olajjal 3m+ (1 liter)
Csepke baby mosógél levendula olajjal 3m+ (1 liter)
2 200 Ft
ÚJ

Csepke baby mosógél levendula olajjal 3m+ (1 liter)

Csepke baby mosógél levendula olajjal 3m+ (1 liter)
Csepke baby mosógél levendula olajjal 3m+ (1 liter)

A Csepke Baby 3m+ mosógél levendula olajjal a nyugtalanabb babáknak ajánljuk, hiszen a levendula illóolaja nyugtató hatású, oldja a feszültséget és erősíti az idegeket. Speciális mosógél a család, a baba és a kismama ruhák mosásához.

2 200 Ft
Részletek

A Csepke Baby termékek foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült (kukoricaolaj, kókuszolaj). Biológiailag jól lebomló felületaktív anyagokat és kizárólag élelmiszeripari színezőanyagot tartalmaz.

Gyengéd gondoskodás nem csak a bababőrnek, hanem a ruháknak is. A csecsemő bőre körülbelül ötször véknyabb, mint a felnőtteké. Áteresztő képessége nagyobb, ezért a bőrre kerülő vegyi anyagok könnyebben felszívódnak, és a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek. A CSEPKE baby termékcsalád fejlesztése során ezeket a szempontokat vettük figyelembe.

Az ideális mosószer nem tartalmaz maró irritáló anyagot, nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát. Alacsony hőfokon is eltávolítja a foltokat. Könnyen öblíthető, nem marad tisztítószer a ruhában. Kímélő a textíliához. Bambusz pelenkák mosásához is megfelelő. Biztonságos használat már újszülött kortól.

0+ Az újszülöttek ruháinak mosásához a 0+ jellel ellátott allergénmentes és illatmentes Csepke Baby mosógélt és öblítőt javasoljuk.

3+ Ha szeretne illatos mosószert használni, 3 hónapos kortól javasoljuk a szintén allergénmentes, illóolajokkal illatosított 3+ jellel ellátott Csepke Baby termékeket.

Adagolás: 

Biztonsági figyelmeztetések: FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Tárolás +5 oC feletti hőmérsékleten.

 

Adatok
Extra szöveg
 • Csepke Baby 3m+ mosógél
 • levendula olajjal
 • nyugtalanabb babáknak
 • oldja a feszültséget és
 • erősíti az idegeket
 • baba és kismama ruhákhoz
 • természetes összetevőkből
 • nem okoz bőrkiütést,
 • viszketést, allergiát
 • eltávolítja a foltokat
 • alacsony hőfokon is 
Gyártó
Natur Cleaning
Címkék
Foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült
Terméktípus
mosógél babaruhákhoz
Cikkszám
CSBMGLO_1
Összetevők:
nemionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb; növényi eredetű anionos felületaktív anyag 5%-nál kevesebb; illóolaj,-Linalool*, tartósítószer(Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol)

* Az illóolaj ezt a komponenst természetes módon tartalmazza.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek