Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Csepke baby hipoallergén öblítő kamilla illattal 3m+ (1 liter)
Csepke baby hipoallergén öblítő kamilla illattal 3m+ (1 liter)
2 200 Ft
ÚJ

Csepke baby hipoallergén öblítő kamilla illattal 3m+ (1 liter)

Speciális öblítő a család, a baba és a kismama ruhák mosásához. Nem túlzás ha a kamillát mindenre jó gyógynövénynek nevezzük, amely különösen kisgyermekek számára javallható.

2 200 Ft
Részletek

A Csepke Baby 3m+ mosógélek mellé ajánljuk a Csepke Baby 3m+ öblítőt kamilla illattal. Nem túlzás ha a kamillát mindenre jó gyógynövénynek nevezzük, amely különösen kisgyermekek számára javallható.  

Speciális öblítő a család, a baba és a kismama ruhák mosás utáni öblítéséhez. 

A Csepke Baby termékek foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült (kukoricaolaj, kókuszolaj). Biológiailag jól lebomló felületaktív anyagokat és kizárólag élelmiszeripari színezőanyagot tartalmaz.

Gyengéd gondoskodás nem csak a bababőrnek, hanem a ruháknak is. A csecsemő bőre körülbelül ötször véknyabb, mint a felnőtteké. Áteresztő képessége nagyobb, ezért a bőrre kerülő vegyi anyagok könnyebben felszívódnak, és a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek. A CSEPKE baby termékcsalád fejlesztése során ezeket a szempontokat vettük figyelembe.

Az ideális öblítőszer nem tartalmaz maró irritáló anyagot, nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát. Biztonságos használat már újszülött kortól.

0+ Az újszülöttek ruháinak mosásához a 0+ jellel ellátott allergénmentes és illatmentes Csepke Baby mosógélt és öblítőt javasoljuk.

3+ Ha szeretne illatos mosószert használni, 3 hónapos kortól javasoljuk a szintén allergénmentes, illóolajokkal illatosított 3+ jellel ellátott Csepke Baby termékeket.

Összetevők:

kationos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb, illatanyag, tartósítószer (Benzalkonium chloride)

Adagolás: 

1L = 50 mosás ; 1 Kupak = 40 ml

Ajánlott mennyiség 1 Adag 4 - 5 kg ruhához: 20 ml

Biztonsági figyelmeztetés: 

Gyermekektől elzárva tartandó.

Adatok
Extra szöveg
  • Mosás utáni öblítő 
  • Nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát
  • Hipoallergén
  • Kamilla illattal
  • Vegán
Gyártó
Natur Cleaning
Címkék
Foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült
Terméktípus
Öblítő ruhákhoz
Cikkszám
CSBHAOKI1
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek