Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Csepke baby allergénmentes mosógél 0m+ (1 liter)
Csepke baby allergénmentes mosógél 0m+ (1 liter)
2 200 Ft
ÚJ

Csepke baby allergénmentes mosógél 0m+ (1 liter)

Csepke baby allergénmentes mosógél 0m+ (1 liter)
Csepke baby allergénmentes mosógél 0m+ (1 liter)

Csepke Baby Mosógél Illat és allergénmentes 0% allergén, fehér és színes kismama és babaruhákhoz -
Green Brand díjas márka

A GREEN BRANDS védjegy a kitüntetett márkák legfontosabb és legértékesebb elismerése. Ez bizonyítja a minősítésen való helytállást, megmutatja a fogyasztók – és az üzleti ügyfelek számára – a vállalat és a termék bizonyított ökológiai fenntarthatóságát.

2 200 Ft
Részletek
 • Biztonságosan alkalmazható kismama és babaruhákhoz, mosható pelenkákhoz
 • Vegán, Állatkísérlet mentes, Parabénmentes
 • Allergénmentes
 • 100% növényi eredetű összetevők, biológiailag lebomló
 • Kézi és gépi mosáshoz is alkalmazható
 • Hazai termék
 • Már 30°C-on is hatékonyan alkalmazható
 • Újratölthető flakon


Tudtad?

A babák látása nagyon fejletlen, de tapintásuk, ízlelésük és szaglásuk kiváló. Egy 8-10 napos baba képes arra, hogy az anyatejjel átitatott kendő felé forduljon.

Öblítéshez a Csepke Baby 0+ illat és allergénmentes öblítőt ajánljuk.

1 L mosószer 14 mosáshoz elegendő.

Illat, Allergén és Színezőanyag mentes. Vegán - nem tartalmaz állati eredetű anyagokat. Hipoallergén- olyan összetevőket tartalmaz, amelyek minimalizálják az allergiás reakciók kialakulásának valószínűségét. Foszfát, klór, parabén és pálmaolajmentes, természetes összetevőkből áll. Gépi és kézi mosáshoz is alkalmazható. Közvetlenül a ruhára téve sem roncsolja a textíliákat, gyapjú és selyem anyagokhoz is használható.

Mivel a baba bőre kb. 5-ször vékonyabb, mint a felnőtteké, ezért minden, a bőrére kerülő anyag sokkal könnyebben felszívódik és a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek. Fontos, hogy nem szabad az ő ruháit olyan mosószerrel, öblítővel mosni, ami felnőtteknek való. Az első 3 hónapban ajánlott kerülni az illatos mosószereket és öblítőket, mivel allergizálhatnak, később már választhatunk olyan babaterméket, amihez illatanyagot is tettek, bár sokan szeretjük inkább a baba illatát érezni a ruhán. Az egy dolog, hogy a baba ruháit illatmentesen mossuk, de ajánlott a saját ruháinkat is ebben az időszakban így mosni, mivel sokat vesszük fel, öleljük magunkhoz, így a baba is közvetlenül érintkezik a mi ruháinkkal.

A CSEPKE baby termékcsalád fejlesztése során ezeket a szempontokat vettük figyelembe. Nem tartalmaz az egészségre ártalmas, szintetikus anyagokat és allergéneket, ezért biztonságosan alkalmazható a várandóság idején illetve újszülött körtól. Érzékeny bőrű felnőttek számára is különösen ajánlott.

A Csepke Baby Illat és allergénmentes termékek használatával nem csak megelőzhetjük de akár teljesen megszüntethetjük a tisztítószerek okozta allergiás tüneteket.

A Csepke Baby termékek foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült (kukoricaolaj, kókuszolaj). Nem tartalmaz színező és illatanyagokat. Nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát. Alacsony hőfokon is eltávolítja a foltokat. Könnyen öblíthető, nem marad tisztítószer a ruhában. Kímélő a textíliához. Bambusz pelenkák mosásához is megfelelő. Biztonságos használat már újszülött kortól.

Természetes növényi eredetű összetételének köszönhetően nem szennyezi a környezetet. Nem terheli élővizeinket, hiszen biológiailag teljesen lebomlik.

 

Összetevők: anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb (biológiai lebonthatóság > 90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, tartósítószer (Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol)

Adagolás: 

Biztonsági figyelmeztetések: FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Tárolás +5 oC feletti hőmérsékleten.

 

Adatok
Extra szöveg
 • allergénmentes mosógél
 • baba és kismama ruhákhoz
 • nem okoz bőrkiütést,
 • viszketést, allergiát
 • hipoallergén
 • alacsony hőfokon is hatékony
 • eltávolítja a foltokat
Gyártó
Natur Cleaning
Címkék
Foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült
Terméktípus
Mosógél ruhákhoz
Cikkszám
CSBAMMG_0m
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek