Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Csepke Baby allergénmentes folttisztító (500 ml)
Csepke Baby allergénmentes folttisztító (500 ml)
1 800 Ft
ÚJ

Csepke Baby allergénmentes folttisztító (500 ml)

Hatékony folttisztító, amely növényi eredetű hatóanyagtartalmával eltünteti a beszáradt, és makacs foltokat, ugyanakkor megóvja a textíliák színét.     

1 800 Ft
Részletek

Használata mosás előtt ajánlott: permetezzük közvetlenül a foltra, majd a textíliát mossuk ki a szokásos módon. A folttísztító így felerősíti a mosószerek tisztító hatását.

Makacs foltok eltávolítására alkalmas készítmény.
Foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült (kukoricaolaj, kókuszolaj), így a foltok eltávolítása mellett óvhatjuk gyermekünket is minden allergén és káros vegyi anyagtól.
Biológiailag jól lebomló felületaktív anyagokat tartalmaz.

 

Összetevők:

nemionos felületaktív anyag <10%; etil-alkohol <10%; izopropil-alkohol <5%; anionos felületaktív anyag <5%

Biztonsági figyelmeztetések: FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Tárolás +5 oC feletti hőmérsékleten.

Adatok
Extra szöveg
  • Allergénmentes
  • Hatékony folttisztító
  • Beszáradt és makacs foltokra
  • Megóvja a textíliák színét
Gyártó
Natur Cleaning
Címkék
Foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült
Termék hatása
folttisztító
Cikkszám
CSBALLMF500
Kiegészítő termékek