Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Beauty of Joseon Revive szérum
Beauty of Joseon Revive szérum
6 790 Ft
ÚJ

Beauty of Joseon Revive szérum

Beauty of Joseon Revive szérum
Beauty of Joseon Revive szérum
Beauty of Joseon Revive szérum
Beauty of Joseon Revive szérum

A Beauty of Joseon Revive szérum a vitalitását vesztett bőrt állítja helyre, a keleti tradicionális gyógyászatban évezredek óta alkalmazott gyógynövény, a ginzeng kivonatával(63%), továbbá értékes bőrápoló hatóanyagokkal karöltve, 3% csiganyál képez szinergiát, hogy valóban élettel telivé és puhává tegye az arcbőrt. 

6 790 Ft
Részletek

Érj el ragyogóbb és feszesebb arcbőrt a ginzeng és csigamucin koncentrált erejével!

A Beauty of Joseon Revive szérum a Csoszon-dinasztia idejéből ment át tradíciókat, hogy a modern tudomány vívmányait felhasználva tegye időtlenné a szépséget ma is. 

Ez a bőrélénkítő arcszérum két erőteljes összetevőt, 63% ginzenget és 3% csigamucint és más bőrápoló hatóanyagokat, Centellát és gombakivonatokat tartalmaz, amelyek együttesen páratlanul hatékony, anti-aging tulajdonságokkal bírnak. Javítják a finom vonalak, ráncok állapotát és élénkítik a fakó arcbőrt. 

A ginzeng egy hagyományos koreai gyógynövény, amely már a Csoszon-dinasztia korában is használatos volt, mint szépítőszer. Hosszan a bőrben tartja a nedvességet, csökkenti a gyulladásos és oxidációs folyamatokat, segít fokozni a kollagéntermelést, és javítja a bőr rugalmasságát, ami feszesebb, fiatalosabb arcbőrt eredményez. 

A csigamucin egy másik nagy sikernek örvendő kozmetikai összetevő, amely már évtizedek óta bizonyítja, hogy az egyik legjobb bőrregeneráló tulajdonságokkal bíró alapanyag. Hialuronsavban és glikolsavban gazdag, segít hidratálni a bőrt és javítja a bőr textúráját. A hatóanyagok kiegyensúlyozott elegye egy erőteljes formulát alkot, amely revitalizálja a bőrt, simábbá, ragyogóbbá és fiatalosabbá téve azt. A könnyű szérum gyorsan felszívódik, tökéletes a rétegzéses arcápoláshoz, így minden olyan rutin része lehet, ahol fontos az anti-aging ápolás is. 

Nem tartalmaz illóolajokat és mesterséges illatanyagot. Állatkísérletektől mentes termék. 

Termék eredeti neve: Beauty of Joseon Revive Serum

Használata: Tiszta arcbőrre alkalmazz 2-3 cseppnyi mennyiséget és finoman ütögesd a bőrbe, segítve a felszívódást. 

Kiszerelés: 30 ml

Adatok
Extra szöveg
  • ragyogóbb és feszesebb arcbőr
  • ginzeng és csigamucin erejével
  • bőrélénkítő arcszérum
  • Centella és gombakivonatok
  • anti-aging hatás
  • javítja a bőr rugalmasságát
Gyártó
Beauty of Joseon
Hatás
élettel teli, puha arcbőr
Terméktípus
arcszérum
Cikkszám
BOFJRSZ-30
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek