Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

BRAINEFFECT Awake minikapszula

BRAINEFFECT Awake minikapszula
BRAINEFFECT Awake minikapszula
BRAINEFFECT Awake minikapszula
BRAINEFFECT Awake minikapszula
BRAINEFFECT Awake minikapszula
BRAINEFFECT Awake minikapszula
Ébredést segítő minikapszula egy fárasztó éjszaka után B6-vitaminnal és zöldtea kivonattal 120 mini kapsz.
Beérkezés alatt
7 950 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Az Awake a benne lévő koffein és zöldtea segítségével felgyorsítja az ébredés folyamatát, és azonnal enyhíti a fáradtság érzetet. Különösen vizsgaidőszakban, sportolás közben vagy éjszakai vezetés során lehet kiemelkedően hasznos a fáradtság leküzdésében.

Kávét vagy energiaitalt használsz, hogy reggel magadhoz térj, vagy hogy elősegítsd a hatékonyabb edzést, tanulást vagy a jobb teljesítményt a munkahelyen?

Ha igen, akkor bizonyára ismered a túl sok koffein bevitel hatására létrejött kellemetlen érzést, mint például a remegést vagy az erős szívdobogást. Ezeket gyakran a helytelenül adagolt koffein okozza. Az Awake megoldást nyújt, hogy ne tapasztald meg ezeket a tüneteket.

A Braineffect kifejlesztett egy olyan koffein terméket, amely mindig a megfelelő dózist biztosítja. Kávéból és zöldteából készül, és lehetővé teszi az ideális koffeinmennyiséget fogyaszd a mini-kapszuláin keresztül.

Koffeinadag, ami a céljaidhoz lett igazítva.

Awake a koffein és a B6-vitamin hatása

A koffein meglehetősen eltérően hat az emberekre. Biztosan van olyan barátod, akik napi több kávét elfogyaszt, és olyan is, aki egyáltalán nem kedveli.

Mindig éber akarsz lenni és készen állni újabb kihívásokra? Akkor ez a formula a B6-vitaminnal neked van kitalálva. Az Awake hadat üzen a rád telepedő fáradtságnak, így biztos nem  maradsz le a fontos dolgokról.

Hogyan működik

A kapszulában található 40 mg koffein és a B6-vitamin együttesen ébresztő hatással bírnak, és javítják a koncentrációt. Az AWAKE koffein mini-kapszulák elősegítik a relaxált éberség és a mentális frissesség állapotát, akár szellemi munkát végzel, sportolsz vagy a mindennapi teendőket végzed.

A koffein az egyik leggyakrabban használt stimuláns. Mindenki ismeri, mindenki használja, azonban a helyes adagolás nélkülözhetetlen a megfelelő működéséhez. Az Awake mini-kapszulái erre négy egyedi adagolási szintet kínálnak.

Mennyire kell ébernek lenned a mai napon? Minden nap eldöntheted, hogy mennyi koffeinre van szükséged, és kiválaszthatod a négy AWAKE szint egyikét, a nap típusától függően:

Wake Up Mode

1 kapszula = (40 mg koffein, 2 mg B6 vitamin)

Power Mode

2 kapszula = (80 mg koffein, 4 mg B6 vitamin)

Hero Mode

3 kapszula = (120 mg koffein, 6 mg B6 vitamin)

On Fire Mode

4 kapszula = (160 mg koffein, 8 mg B6 vitamin)

Összehasonlításképpen

Az 1db kapszulában található koffein mennyiség egy átlagos eszpresszó koffein adagjának felel meg. Az AWAKE a koffein és B-vitamin ideális kombinációja, amely egyből ON üzemmódba kapcsol.

Adagolás

Az AWAKE egyénileg adagolható. Javasoljuk, hogy ne lépd túl a 160 mg koffein napi adagját (4 kapszula). Az adagolási skála segít. A kapszulákat vízzel tudod bevenni.

Tápanyagtáblázat

Össztevők  Kapszulánként  % RM*  Napi adag  % RM*
zöldtea  67 mg  **   268 mg  **
koffein  40 mg  **  160 mg  **
B6-vitamin  2 mg  142%  8 mg  568%
B1-vitamin  1,4 mg  127%  5,6 mg  508%
B12-vitamin  1 µg  40%  4 µg  160%

* A tápanyag-referenciaérték (NRV) százalékos arányai a1169/2011 EU rendelet szerint. ** Nincsenek tápanyag-referenciaértékek (NRV)

Tárolás: Hűvös, száraz és sötét helyen tárolandó.

Adatok
Extra szöveg
  • A koffein a zöld tea erejével egyesítve
  • Megelőzi a fáradtság kialakulását
  • Egyénre szabható 4 AWAKE szinttel
  • Ideális azok számára, akik sokat utaznak
  • B6-vitaminnal
Gyártó
Braineffect
Terméktípus
reggeli energia
Étrend
cukormentes, vegán
Termék hatása
energetizáló
Cikkszám
4260460480354
Összetevők

Az AWAKE az erőteljes kettős koffein és B-vitaminok kombinációja, amely egyből ON üzemmódba kapcsol. Tartalmaz: L-teanint, koffeint, chlorella port, rizs kivonatot, B6 vitamint, B1 vitamint, B12 vitamint.