Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

Movtech Pro + Masszázspisztoly
Movtech Pro + Masszázspisztoly
112 000 Ft 
99 700 Ft
ÚJ

Movtech Pro + Masszázspisztoly

Movtech Pro + Masszázspisztoly
Movtech Pro + Masszázspisztoly
Movtech Pro + Masszázspisztoly
Movtech Pro + Masszázspisztoly
Movtech Pro + Masszázspisztoly
Movtech Pro + Masszázspisztoly

Miben segít?


Kiválóan alkalmas leggyakoribb izomfájdalmak, izomsérülések kezelésére és a regenerálódás nagyfokú elősegítésére.

Legyen szó akár hátfájás, derékfájás, térd és ízületi gyulladás, ülőideg fájdalmak, testtartás problémák, húzódások és izomgörcsökből adódó problémákról, segít enyhíteni az izom fáradtságot, merevséget, aminek a következtében a fájdalmak mérséklődnek.

A jobb vérkeringés által pedig felgyorsítja a bemelegítést és a gyógyulást is!

11
112 000 Ft 
99 700 Ft
Kezdete: 2023.06.09   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 11
Megtakarítás 12 300 Ft
Részletek

A Movtech™ masszázspisztoly egy olyan egyedi gyártású készülék, ami erősített ipari minőségű motorral és erősített alkatrészekkel lett legyártva. 

Kiknek ajánljuk ezt a csomagot?
Hobbi és élsportolóknak, masszőröknek, edzőknek, csontkovácsoknak, manuál terapeutáknak, akik teljeskörűen szeretnék kezelni a pácienseiket/vendégeiket. Maximalista magánfelhasználóknak, akik (nem érik be csak a legjobbal), valamilyen izomsérüléssel küzdenek, heti vagy napi rendszerességgel szeretnék megfelelően átmasszírozni és regenerálni az izomzatukat. A Movtech™ masszázspisztoly sok-sok évig hű társként lesz melletted akár az edzőtáskában akár otthon a polcodon!

A legtöbb masszázspisztoly zavaróan hangos. A masszőrök emiatt nem tudnak megfelelően kommunikálni a pácienseikkel kezelés alatt, mert nem hallják őket. A Movtech Masszázspisztolyt zavartalanul fogod tudni használni, Tv nézés, zenehallgatás és beszélgetés közben is, mivel zajszintje 45 decibel alatti!
Nem veszít a teljesítményéből akkor sem ha merül! Végig letudja adni ugyanazt az erőszintet! Az átlagos pisztolyok pár hónapos használat után a folyamatos rezgéstől elkezdenek kotyogni és az illesztéseknél el kezd engedni az anyag. Ennél a pisztolynál nem!

Paraméterek
● Motor erősség: Szuper Erős
● Sebesség: 30 fokozat
● Sebesség tartománya: 6.67-48Hz
● Fordulatszám: 1000-3500 rpm.

● Fokozatonként +100 rpm
● Masszázsfejek: 16 db
● Amplitúdó: 10-13 mm
● Garancia: 2 év Garancia
● Lítium akkumulátor: 6 órás –2400 Wh
● Súly: 1.1 kg
● Zajszint: 45 DB

Extra erős motor! Minőségibb alkatrészekből lett a összeállítva a motor, nem lesz hengerfejes, nem fog zörögni és ami a legfontosabb, nem fog leállni a nagyobb kötöttetbb izmok maszírozásánál sem, mint a többi készülék! Még akkor sem ha nagyobb erővel van nyomva! Kényelmesebb fogás, és megfelelő súlypont! A súlypontja masszőrökkel és gyógytornászokkal lett tesztelve, kifejlesztve. Hosszabb idő után sem fogja a rezgés a csuklót bántani és könnyebben lehet vele nagyobb erőt kifejteni a kényelmesebb súlyelosztás miatt.

Gyártás során a forgó-kopó alkatrészek többsége a gyáritól eltérően erősebb kivitelben kerültek a készülékbe. Valamint pár egyedi módosítás is történt, aminek köszönhetően:


- A motor végig ugyanazt az erőt képes leadni, még akkor is ha közben merül az akkumulátor vagy nagyobb erővel maszírozzák az adott izmot.
- A folyamatos rezgés ellenére, hosszú távon is egyben maradnak a csapágyak és az illesztések.
- A pisztoly súlypontja a hagyományostól hátrébb került, jobb kímélve a csukló ízületet.

 

MIÉRT A MOVTECH?

 • PÁRATLAN MOTORERŐ, ZAVARBAEJTŐEN HALK PÁROSÍTÁSSAL: A masszázs során kulcsfontosságú a motorerő, sebesség és a mélység. Az aktív nyomatékvezérlésnek köszönhetően, akkor is megfelelően adja le az erőt, ha erősebben nyomod. Nem csökken drámaiam a sebessége és nem fullad le. Sokszorosan hatékonyabb az átlagos masszázspisztolyoknál, amik főként csak rezegnek és stimulálják a bőrt, de nem fejtenek ki erőteljes hatást!Az ipari minőségű motor segítségével könnyen eléred a mélyszöveti masszázs hatását. Tapasztald meg a páratlan különbséget!

 • TESTRESZABHATÓ SEBESSÉG, 30 FOKOZATTAL: Tudományosan kalibrált, sávos ütésszámokkal a legmegfelelőbb kezelést tudod elérni, mert te is a saját sebességeddel gyógyulsz.

 • NAGY MOZGÁSTARTOMÁNY – 12 mm -es AMPLITÚDÓ: A legtöbb masszázspisztollyal ellentétben, ez nem csak rezeg, hanem valóban alkalmas a mélyizmok megfelelő kezelésére!

 • DINAMIKUS LED VEZÉRLÉS: A ledes kijelző segítségével könnyedén szabályozhatod a sebességi fokozatokat. Az akkumulátor töltöttségi szintjét pedig naprakészen láthatod.

 • SÚLYPONT: A Movtech™ masszázspisztoly súlypontja a hagyományostól eltérően egy kicsivel hátrébb került, így jobb kímélve a csukló ízületet.Folyamatos használat mellett sem fogod érezni, hogy szétrázná a csuklód, még akkor sem ha erőteljesebben nyomod az adott izomba. Masszőröknél a mindennapos használatból adódóan ez kiemelten fontos!

 • 16 CSERÉLHETŐ MASSZÁZSFEJ: A 16 cserélhető masszázsfejnek köszönhetően, minden izomcsoportot a lehető leghatékonyabban tudsz kezelni. A gumis, fém illetve egyedi ergonómiának köszönhetően az egész testet meg tudod kezelni, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd.

 • AKÁR 10 ÓRÁS AKKUMULÁTOR ÜZEMIDŐ: Az 51.84 Wh kapacitású lítium akkumulátornak köszönhetően hosszú órákon keresztül tudod használni a masszázspisztolyt, anélkül, hogy állandóan tölteni kellene.

 • MEGERŐSÍTETT ALKATRÉSZEK: Gyártás során a forgó-kopó alkatrészek többsége a megszokottól eltérően erősebb kivitelben kerültek a készülékbe. A folyamatos rezgés ellenére, hosszú távon is egyben maradnak a csapágyak és az illesztések.

FEJEK

 • Gömb fej: Általános, a leginkább széleskörűen használható fej. Biztonságos, de megfelelően erős is tud lenni. Gyakorlatilag bármilyen izomcsoporton lehet használni. Inkább kezdő használat esetén javasolt, mikor az ember még tanulja és tapasztalja a pisztoly használhatóságát. Később érdemes a precíziós fejeket alkalmazni a megfelelő problémák kezelésére, de előkészíteni területet, vagy hozzászokni a használathoz tökéletes.

 • Gumis fej: Egyértelműen az ízületekhez közel, csontok környékén javasolt. Az izomzatra gyakorolt hatása a csillapítás miatt kisebb, de cserébe egészen közel tudunk menni olyan területekhez, ami egy erősebb fejjel veszélyes vagy tilos lenne.

 • Fém/Acél fej: A gömb fej általános használatához lehet leginkább hasonlítani azzal a különbséggel, hogy a fej anyagának köszönhetően tökéletes különböző kezeléshez használt krémek megfelelő beviteléhez. Izomlazító / gyulladáscsökkentő / zsírégető / bőrfeszesítő krémek egyaránt magasabb hatásfokkal szívódnak be a mélyebb bedolgozási minőségnek köszönhetően.

 • Gomba fej: A fej legjobb alkalmazási területei azok a hajlatok / ívelt területek, amik passzolnak a fej kialakításához. Ilyen a nyak-váll öv találkozásának íve, a csípőhajlító területe, a mellizom / vállízület találkozása, esetleg a combközelítő belső területe a csípőnél.

 • Barázda fej: A fej leginkább a kisebb vagy közepes méretű (testtömeg függvénye is) izmok általános kezelése. A fej méretéhez ívben passzoló izmoknak egy nagyon jó hatásfokú általános lazító és keringésfokozó kezelést tudunk adni. Alkar izomzata, vádli, combhajlító belső és külső fejénél a comb íve. Gyakorlatilag a fejjel az izmot “ölelve” tudjuk kezelni.

 • Villa fej: Erős nyomásponttal rendelkezik, ezért kemény kezelésre is alkalmas. A kialakításának köszönhetőn tökéletes a nyakcsigolyákat közre venni és a nyak izomzatát lazítani, de ugyanígy alkalmas lehet a vádli alsóbb, achilles környéki területén is. Ilyen esetekbe ügyelni kell, hogy a villák átfogó része már ne érjen a kezelt területhez, csak a nyomáspontok. 

 • Kaparó fej: A fej kialakítása miatt alkalmas rostok / kötegek finomabb szétválasztására, illetve bizonyos területek alá menni. A szétválasztásnál leginkább az IT szalag és a comb külső izomzatánál működhet jól a fej, míg egy kiemelt lapocka pozíciónál jól alá lehet dolgozni ennek a területnek is.

 • Toboz (kúp) fej: Az egyik legerősebb és legfókuszáltabb precíziós fej. Egyértelműen izomcsomókra javasolt. Használatával óvatosan, mert magas hatásfokkal dolgozik. Csontokhoz közel nem javasolt, azonban az izomzaton kitapintható görcsös területeken tökéletes.

 • Bástya fej: Erős nyomásponttal dolgozik, azonban nem hatol mélyre a perem miatt. Olyankor érdemes ezzel dolgozni, ha konkrét izomcsomót szeretnénk oldani, de olyan területen van, ahol az izom alatt közel található a csont, illetve akkor ha valaki egyénileg erős érzékenységet mutat az erősebb ilyen típusú fejekre, és ebben az esetben lehet ez a kezdő fej a kezeléshez.

 • Trigger fej: Erős és magas nyomáspontú fej, azonban ezzel érdemes a görcsös / kötött, pontszerű fájdalmat inkább toló mozdulatokkal lazítani, mely így nem feltétlenül mélyre, hanem kicsit oldalirányba tudja szétlazítani a rostokat.

 • Lapos fej: A lapos fej használata akkor javasolt, amikor frissítő / regeneráló hatást szeretnénk elérni az izomzaton. Egy közepes tempó mellett nagyon jó felületi kalapálást lehet elérni, ami az egész izmot felrázza. Ez segít egy általános lazaság beállításához, valamint a nagy terület mozgatása a vérbőséget is elindítja.

 • Fésű fej: 2 fő alkalmazási területe van. Az egyik a nyirok és vérkeringés fokozása, így jó a méreganyagok eltávolítására és izomregenrációra. A másik pedig vékonyabb kötegű, ám mégis mélységgel rendelkező izmok lazítására, mint például combhajlító, lapockák közötti terület, sípcsont menti izom.

 • Széles fej: A barázdafejhez hasonló működési elv, azonban itt a nagyobb (ám hasonló ívekkel rendelkező) izmokat lehet magas hatásfokú felületi lazítással kezelni. Nagyobb izomtömeg esetén kiválthatja a barázdafej használatát. A lényege: az ív méretéhez passzoló izom kezelésével tökéletes. Ha a fej két szélére felfekszik az izom, azonban az ív közepe szabadon marad, akkor nem jó ez a fej.

 • Quad: Főleg nagyobb izomcsoportok mély rostjainak felmozgatásához javasolt. Erős nyomással dolgozva a 4 nyomáspont mélyre tudja a hatását kifejteni, és ez egy nagy izomcsoportnál fontos, hogy ne csak felületi kezelés legyen. Jó példa erre a combfeszítő, ahol több cm vastag az izom.

 • Dupla fej: Kifejezetten ízületekhez és csontokhoz közeli területen érdemes alkalmazni. Az egyik legjobb kezelési területe a gerinc menti izomzat, ugyanis a feszítő területet szépen és kényelmesen lehet vele lazítani, de közbe nem kell attól félni hogy esetleg a gerinchez érve, valamelyik csigolyát megsértjük.

Bővebb információ: https://movtech.hu/masszazspisztoly 

Adatok
Gyártó
MOVTECH
Terméktípus
Masszázspisztoly
Cikkszám
MPRO-1