Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

natúr szemhéjbázis "prime fine"
natúr szemhéjbázis "prime fine"
1 790 Ft

natúr szemhéjbázis "prime fine"

natúr szemhéjbázis "prime fine"
natúr szemhéjbázis "prime fine"
natúr szemhéjbázis "prime fine"
natúr szemhéjbázis "prime fine"

A benecos natúr szemhéjbázisa tökéletes szemhéjalapozó! 

A szemsmink alapja, mely fokozza a szemhéjfesték színének ragyogását.

1 790 Ft
Részletek

Vegán szemhéjfestékbázis, mely a bio aloe vera levével és bio mandulaolajjal tökéletes alap a szemhéjfesték alá. Átlátszó textúrájának köszönhetően jobb tartósságot biztosít (mivel a pigmentek nem ülepednek le olyan gyorsan a ráncban), és fokozza a szemhéjfesték színének ragyogását. Ráadásul az alapban található bio kamilla ápolja és nyugtatja a szemhéjat.

A hosszú applikátornak köszönhetően egyszerű a felvitele, könnyű krémes textúrája miatt szépen eldolgozható, enyhe bronzos színe jó alap bármely szemhéjpúdernek. A szemhéjbázis arra szolgál, hogy alapozója legyen a szemsminknek: jobban beletapad a szemhéjpor, így tartóssá válik sminked és nem gyűlik össze a festék a szemhéj redőiben. Sokkal intenzívebb színű a szemhéjpor, ha bázis az alapja! Használd az alsó pillasor alá is, hiszen a szemsmink ott is folytatódik, így lesz gyönyörű nagy, nyílt tekintetű szemed!

 

Alkalmazás: Vigyük fel a szemhéjra a beépített szivacsos applikátorral, és finoman paskoljuk be. Hagyjuk rövid ideig száradni. Ezután folytassuk a szemhéjfestékkel a szokásos módon.

A BDIH tanúsítvánnyal ellátott benecos termékek nem tartalmaznak paraffint, parabéneket, szilikont, PEG-et, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagokat vagy tartósítószert.

A termékek fejlesztése, tesztelése során nem alkalmaztak állatkísérleteket.


Kiszerelés: 5 ml

Adatok
Extra szöveg
  • Szemsmink alapja
  • Könnyű krémes textúra
  • Tartósabb smink
  • Intenzívebb színek
  • Talkummentes
  • Vegán
  • BDIH tanúsított és ellenőrzött természetes kozmetikum
Gyártó
benecos
Címkék
Vegán, BDIH, parabén mentes, paraffin mentes, szilikon mentes, PEG mentes, mesterséges színezék mentes, mesterséges illatanyag mentes, tartósítószer mentes,
Terméktípus
szemhéjbázis
Cikkszám
TERM2522
Kiegészítő termékek