Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

PERFECT KETO Mikrotápanyag zöld por MCT-vel, Citrom ízesítéssel
PERFECT KETO Mikrotápanyag zöld por MCT-vel, Citrom ízesítéssel
16 900 Ft
ÚJ

PERFECT KETO Mikrotápanyag zöld por MCT-vel, Citrom ízesítéssel

PERFECT KETO Mikrotápanyag zöld por MCT-vel, Citrom ízesítéssel
PERFECT KETO Mikrotápanyag zöld por MCT-vel, Citrom ízesítéssel
PERFECT KETO Mikrotápanyag zöld por MCT-vel, Citrom ízesítéssel
PERFECT KETO Mikrotápanyag zöld por MCT-vel, Citrom ízesítéssel
PERFECT KETO Mikrotápanyag zöld por MCT-vel, Citrom ízesítéssel

A Mikrotápanyag Zöld Por helyettesíti a multivitaminodat, és alacsony szénhidráttartalmú, keto-barát módszert biztosít a hihetetlenül fontos mikrotápanyagok biológiailag elérhető módon történő bevitelére.

Kiszerelés: 240 g

16 900 Ft
Részletek

5 dolog, amit a Keto Greensről tudni kell:

1. A mikrotápanyagok ugyanolyan fontosak, mint a makrotápanyagok, és gyakran elhanyagolják őket bármilyen diéta során.

2. A Keto Greens tele van mikrotápanyagokkal, beleértve olyan élelmiszerforrásokból származó mikrotápanyagokat is, amelyeket nem ennél a Keto diétában (pl. gyümölcsök).

3. A Keto Greens 5 g MCT-t tartalmaz, ami segítheti a Keto Greens egyes tápanyagainak emésztését.

4. A Keto Greens nagyszerű termék lehet a Keto diéta során bármikor, különösen a Keto adaptáció során.

5. Nem kell Keto diétán lenned ahhoz, hogy hasznot húzz a Keto Greens használatából.

Mire való a Mikrotápanyag Zöld Por?
Tudtad, hogy az amerikaiak mintegy 90%-a mikrotápanyag-hiánnyal küzd?

Minden 100 000 emberre, aki ezt olvassa, 90 000 ember nem jut a testi funkciók támogatásához szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz.

És ha magas zsírtartalmú, alacsony szénhidráttartalmú étrendet folytatsz, mint például a keto, könnyű elhanyagolni a mikrotápanyagokat, mert a gyümölcsök és zöldségek, amelyek tele vannak velük, általában magas szénhidráttartalmúak is.

Arról nem is beszélve, hogy ahhoz, hogy minden egyes mikrotápanyagból elegendő mennyiséget kapjunk, lényegesen többet kellene enni az egyes élelmiszerekből, mint 80 évvel ezelőtt.

Egyes becslések szerint a legtöbb gyümölcs és zöldség ma körülbelül negyedannyi tápanyagot tartalmaz, mint nagyszüleink fogyasztása idején, főként a túltermesztés és a növényvédő szerek használata miatt tápanyagokban szegényedő talaj miatt.

A Mikrotápanyag Zöld Por helyettesíti a multivitaminodat, és egy alacsony szénhidráttartalmú, keto-barát módszert ad arra, hogy biológiailag elérhető módon hozzájuss ezekhez a hihetetlenül fontos mikrotápanyagokhoz.

Valószínűleg azért olvasod ezt az útmutatót, mert most kaptál egy szállítmány Perfect Keto Micronutrient Greens Powdert, és nem vagy biztos benne, hogy pontosan hogyan kell használni. Szóval itt is van:

Hogyan kell használni a Mikrotápanyag Zöld Port?

A vitamin definíciója szerint a vitamin olyan szerves vegyületek bármely csoportja, amelyek nélkülözhetetlenek a normális növekedéshez és táplálkozáshoz. Kis mennyiségben szükségesek (mikrotápanyagok, ellentétben a makrotápanyagokkal, amelyeket MCT-olajjal és kollagénnel fedezel), és a táplálkozásoddal kell fogyasztanod őket, mert a szervezet nem tudja szintetizálni őket.

Kulcspontok:

 1. a) Elengedhetetlenek - ami azt jelenti, hogy szükségünk van rájuk.
 2. b) Nem tudjuk előállítani őket - ami azt jelenti, hogy be kell szereznünk őket.

Az ajánlott napi adag mikrotápanyagokhoz a legjobban a teljes értékű élelmiszereken keresztül juthatunk hozzá, nem pedig multivitaminok segítségével. Az igazság az, hogy amikor multivitamint szedsz, a tápanyagok számos szintetikus formáját kapod, és olyan mennyiségben, amely nem a teljes értékű élelmiszereket képviseli.

A port úgy állítják elő, hogy a teljes értékű élelmiszereket porított formába sűrítik, a lehető legtöbb vitamint, ásványi anyagot és növényi tápanyagot megtartva. Ez az eljárás azt jelenti, hogy a természetes, táplálkozási előnyök teljes spektruma megmarad a végtermékben, és pontosan ezért lehet egy zöldpor sokkal erősebb, mint egy multivitamin.

Milyen gyakran kell bevenni a Mikrotápanyag Zöld Port?
A szervezetednek minden egyes nap szüksége van mikrotápanyagokra, hogy támogassa mindazt, amit érted tesz, és ahogy fentebb megtudtuk, az amerikaiak 90%-a mikrotápanyaghiányban szenved.

Emiatt erősen ajánljuk, hogy minden nap vegyél be egy kiskanál Perfect Keto Micronutrient Greens Powdert.

Mikor kell szednie a Mikrotápanyag Zöld Port?
Nincs rossz időpont a Perfect Keto Micronutrient Greens Powder szedésére, mert a szervezeted a nap bármely szakában felszívja ezeket a mikrotápanyagokat, de itt van mégis egy szívből jövő ajánlás, hogy mikor élvezheted:

Edzés előtt/alatt
A zöldjeink pora elérhető nagyon finom citromos ízben, ezért sokan adják hozzá az edzés előtti vagy utáni rituáléikhoz. 

Amikor utazol, vagy amikor szükséged van egy kis egészségfokozóra
Ha sokat utazol, betegeskedsz, vagy úgy érzed, hogy több gyulladásnak van kitéve a szervezeted, a Mikrotápanyag Zöld Por megadhatja a szükséges vitaminlöketet. Ezekben az esetekben növeld a fogyasztását napi két mérőkanálra.

Reggelente
Szeretjük ezt a terméket jéggel, vízzel, vagy egy turmixhoz adva az extra tápanyagokért és ízért. Kezd jól a napot!

Kinek érdemes használni a Mikrotápanyag Zöld Port?
Nők vs. férfiak
A mi Perfect Keto Micronutrient Greens Powderünk nem tesz különbséget - mindenkinek naponta kellene fogyasztania.

A Mikrotápanyag Zöld Por vegetáriánus vagy vegánbarát?
A Micro Greens összetevői és előállítása során nem használunk állati eredetű termékeket, így vegetáriánus és vegán jóváhagyással rendelkezik.

Biztonságos-e a Mikrotápanyag Zöld Por terhesség vagy szoptatás alatt?
Mivel a zöldségek és gyümölcsök fogyasztása nemcsak biztonságos a terhesség és a szoptatás alatt, hanem rendkívül fontos, a Perfect Keto Micronutrient Greens por abszolút ajánlott mindkét szakaszban.

Mint minden étrend-kiegészítő esetében, a terhesség alatti szedés előtt mindenképpen konzultáljon orvosával.

Hogyan befolyásolja a Mikrotápanyag Zöld Por a ketózist és a vércukorszintet?
A Perfect Keto Micronutrient Greens Powder minden adagja kevesebb, mint 1 g cukrot, mindössze 1 gramm szénhidrátot és 1 gramm élelmi rostot tartalmaz, így nem befolyásolja a ketózist vagy a vércukorszintet.

Sőt, mivel egy adag ugyanannyi szénhidrátot és rostot tartalmaz, nincs nettó szénhidrát!

A Perfect Keto Micro Greens por célja:
A Perfect Keto fő célja, hogy segítsünk abban, hogy a minőségi ketogén diéta mindenki számára elérhető legyen. A keto egyik legnehezebb része, hogy a sok keményítőtartalmú, szénhidrátban gazdag gyümölcsöt és zöldséget kivágja. Azonban ezek is tele vannak tápanyagokkal! A Keto Micro Greens a megoldás arra, hogy az alacsony szénhidráttartalmú ketogén diéta mellett is elegendő tápanyaghoz jusson a terményekből.

Mit tartalmaz a Keto Micro Greens?
Elég sok mindent.

A rövid válasz: 14 adag 22 különböző gyümölcsből és zöldségből áll, plusz MCT-zsírokból a felszívódás érdekében. A 14 adag hatalmas mennyiségű tápanyag.

A hosszabb válasz

Zöldek és zöldségfélék keveréke: 4,5 gramm nyers és organikus zöld növény és 12 féle zöldség. Minden növényi anyagot hidegen dolgozunk fel, hogy a lehető legtöbb tápanyagot megtartsuk, amennyit csak emberileg lehetséges.

Bogyós gyümölcsök és gyümölcsök keveréke: 4,5 gramm nyers és organikus bogyó és gyümölcsök 10 különböző forrásból. A zöldek kiegészítésére a leggazdagabb tápanyagtartalmú bogyós gyümölcsök széles választékát használjuk.

MCT por: 3,5 gramm. A kókuszolajból származó zsírt használjuk a növényekben található számos vitamin, ásványi anyag és tápanyag felszívódásához. Az MCT-t az agyad és a szövetek is könnyen elérik energiaként, ellentétben más zsírokkal, amelyeket a májnak kell feldolgoznia.

Májat támogató enzimek: Ezek segítenek csomagolni és eljuttatni a tápanyagokat oda, ahová kell. Enélkül a termék előnyeiből és mikrotápanyagaiból sokat elpazarolnál.

Emésztőenzimek: Hogyan bontja le a szervezeted a növényi tápanyagokat, hogy a májad be tudja csomagolni és el tudja juttatni őket? Különböző emésztőenzimekkel. Ismétlem, ezek az emésztőenzimek azért vannak, hogy a szervezeted megfelelően asszimilálni és felhasználni tudjon minden kis tápanyagot.

Reishi gomba: Egy nagyon erős vegyület, amelyről ismert, hogy csökkenti a gyulladást, a fáradtságot, a bőrbetegségeket és a szorongást. A reishi gombát az immunrendszer szabályozó hatásai, valamint a máj méregtelenítő és támogató funkciója miatt használtuk.

Inozitol: A növényekben, például a sárgadinnyében és a narancsban természetesen előforduló inozitol segít az idegvezetésben (agyi teljesítmény), a zsírbontásban és az inzulin szabályozásában.

Még egy mikrotápanyagpor sem lenne teljes, ha nem beszélnénk a termékben található makrotápanyagokról. Egy adagolókanál Keto Micro Green a következőket tartalmazza: 

40 kalória
3,5 g zsír
1g fehérje
1g szénhidrát

A zöldek porának használata néhányunk számára teljesen új lehet, de ez tényleg egyszerű. Úgy tervezték, hogy helyettesítse a multivitaminodat, és kezeld is úgy! :-)

A Keto Micro Greens előnyeit élvezhetik azok, akik:

 • Több valódi élelmiszer alapú tápanyagra vágynak
 • Kevesebb gyulladást szeretnének
 • Több energiára vágynak
 • Gyorsabban szeretnének regenerálódni az edzésekből
 • Nem esznek elég gyümölcsöt vagy zöldséget
 • Nem férnek hozzá a különféle friss gyümölcsökhöz és zöldségekhez
 • Gyakran betegszenek meg, vagy úgy érzik, hogy valami lappang bennük
 • Sokat dolgoznak olyan emberekkel, akik betegek lehetnek
 • Gyakran utaznak

Mikor fogyaszd a Keto Micro Greens-t? 
A nap bármely szakában.

 • A Perfect Keto Micro Greens olyan, amilyennek egy multivitaminnak lennie kell, és az alacsony szénhidráttartalmú ketogén diétán lévők számára készült. Akkor vedd be, amikor Neked megfelel, reggel, délben vagy este. Étkezéssel vagy anélkül is beveheted. Ajánlott naponta egyszer, úgy mint amikor zöldségeket kellene fogyasztanod. 

Nem tartalmaz potenciális allergéneket, mint a szója, a tejtermékek vagy a tojás.

Reméljük, hogy nagyszerű hatással lesz majd Rád! :-)

Adatok
Extra szöveg
 • zöldek és zöldségfélék keveréke
 • bogyós gyümölcsökkel és
 • gyümölcsök keveréke
 • helyettesíti a multivitaminodat
 • alacsony szénhidráttartalmú
 • keto-barát 
 • 5 g MCT-t tartalmaz
 • vegetáriánus és
 • vegán jóváhagyással rendelkezik
Gyártó
Perfect Keto
Terméktípus
mikrotápanyag zöld por
Étrend
keto, vegán, gluténmentes, tejmentes
Cikkszám
PKMTZPC-240
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek