Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml
NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml
7 770 Ft 
6 605 Ft
ÚJ

NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml

NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml
NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml

Szibériai ginzeng gyökér kivonat (Eleutherococcus senticosus)

15
7 770 Ft 
6 605 Ft
Kezdete: 2023.01.23   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 15
Megtakarítás 1 165 Ft
Részletek

Szibériai gingzeng gyökér

Ez egy kis, fás cserje, amely Délkelet-Oroszországban, Észak-Kínában, Koreában és Japánban őshonos. 

A szibériai ginzenget a kínai gyógyászatban több mint 2000 éve használják energia és vitalitás növelésére, valamint légúti és egyéb fertőzések kezelésére. Habár Kelet-Európában is több száz éve használták népi gyógymódként, de csak az 1940-es években vált népszerű gyógynövényé Oroszországban és Európában.

A Nature's Answer bemutatja az Eleutherót, ezt a csodálatos gyógynövényt, amely kiállta az idők próbáját a szuperkoncentrált szibériai gingzeng gyökérkivonatban. Alkoholmentes, gluténmentes, és mivel a növényi kivonat gyorsabban szívódik fel, mint a tabletták, kapszulák és lágyzselék, így hatékonyabb. 2000 mg tiszta szibériai gingzeng gyökérből készült, így te is megtapasztalhatod azokat az előnyöket, amelyeket évszázadok óta mások is élveztek.

A történelem..

Brekhman orosz orvosnak tulajdonítják a szibériai ginzeng népszerűsítését. Brekhman az 1940-es években tanulmányozta a ginzeng növény családot, és dokumentálta annak néhány, a szervezetre gyakorolt hatását. Megállapította, hogy a ginzeng adaptogén.

A következő 30 év során számos tanulmányban megállapították, hogy növeli a sportolók állóképességét és teljesítményét, és számos híres szovjet olimpiai bajnok is bevette a szibériai ginzenget az edzésprogramjába. 

A szibériai ginzeng annyira népszerű volt, hogy a szovjet űrhajósok magukkal vitték az űrbe. Szovjet tudósok megállapították, hogy a szibériai ginzeng erősíti az immunrendszert is, és szibériai ginzenget adtak olyan munka vállalóknak is akik nagy  stressznek voltak kitéve. (A csernobili nukleáris baleset után szibériai ginzenget adtak a sugárzásnak kitett embereknek.)

Általános használat

A szibériai ginzenget a szervezet és az immunrendszer általános erősítőjeként használják. Támogatja a stressz kezelést, használják fáradtság és kimerültség esetén, továbbá edzésben lévő sportolóknak, vagy megfázás és influenza megelőzésérede és olyan krónikus betegségekben szenvedőknek, mint a krónikus fáradtság. A szibériai ginzenget az olyan idegrendszeri állapotokból való felépülés elősegítésére is használják, mint a depresszió, a szorongás vagy az idegösszeomlás.

 

ADVANCED BOTANICAL FINGERPRINT TECHNOLOGY™

biztosítja számunkra a Nature's Answer minden termékének botanikai összetevőinek minőségét. A Nature's Answer rendelkezik a világ egyik legátfogóbb növényminta gyűjteményével. Így az egyes növényeket megkülönböztető botanikai ujjlenyomatok azonosításával összehasonlíthatja és elemezheti a termékei elkészítéséhez felhasznált minden bejövő botanikai alapanyag minőségét és tisztaságát, biztosítva minket a legtisztább, legjobb minőségű botanikai összetevőkről.

Javasolt használat

Étrend-kiegészítőként használd 1-2 ml-t (28-56 csepp) naponta háromszor  kis mennyiségű vízben.

Napi ajánlott adag: 1-2 ml (körülbelül  28-56 csepp)

30 adag egy kiszerelésben

 Egy adagban  Napi érték
szibériai gingzeng kivonat  160 mg  *
 * Napi érték nincs meghatározva.

 

Figyelmeztetések

Jól rázd fel!

Tartsd távol gyermekektől!

Ne használd terhesség vagy szoptatás alatt!

Tárold hűvös, száraz helyen.

Adatok
Extra szöveg
  • napi adagja 2000 mg gyógynövényt tartalmaz
  • gluténmentes
  • alkoholmentes
  • koser
  • gyorsabban felszívódik
  • támogatja az immunrendszert
  • szuperkoncentrátum
  • vegán
  • 1972 óta
Gyártó
Nature's Answer
Terméktípus
növényi kivonat
Étrend
alkoholmentes, gluténmentes, vegán
Termék hatása
immunrendszer
Cikkszám
8300000671