Kérdése van? Hívjon minket! +36308523623

NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml
NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml
7 770 Ft 
6 605 Ft

NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml

NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml
NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml
NATURE'S ANSWER Szibériai ginzeng 60ml

Szibériai ginzeng gyökér kivonat (Eleutherococcus senticosus)

 

 • Alkoholmentes
 • Gluténmentes
 • Kóser Parve
 • Szabadalmaztatott biohűtött hideg extrakciós eljárás®
 • Fejlett botanikai ujjlenyomat technológia®
 • Családi tulajdonban
 • Több mint 45 év minőségi termékek
15
7 770 Ft 
6 605 Ft
Kezdete: 2023.08.31   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 15
Megtakarítás 1 165 Ft
Részletek

Szibériai gingzeng gyökér

Ez egy kis, fás cserje, amely Délkelet-Oroszországban, Észak-Kínában, Koreában és Japánban őshonos. 

A szibériai ginzenget a kínai gyógyászatban több mint 2000 éve használják energia és vitalitás növelésére, valamint légúti és egyéb fertőzések kezelésére. Habár Kelet-Európában is több száz éve használták népi gyógymódként, de csak az 1940-es években vált népszerű gyógynövényé Oroszországban és Európában.

A Nature's Answer bemutatja az Eleutherót, ezt a csodálatos gyógynövényt, amely kiállta az idők próbáját a szuperkoncentrált szibériai gingzeng gyökérkivonatban. Alkoholmentes, gluténmentes, és mivel a növényi kivonat gyorsabban szívódik fel, mint a tabletták, kapszulák és lágyzselék, így hatékonyabb. 2000 mg tiszta szibériai gingzeng gyökérből készült, így te is megtapasztalhatod azokat az előnyöket, amelyeket évszázadok óta mások is élveztek.

A történelem..

Brekhman orosz orvosnak tulajdonítják a szibériai ginzeng népszerűsítését. Brekhman az 1940-es években tanulmányozta a ginzeng növény családot, és dokumentálta annak néhány, a szervezetre gyakorolt hatását. Megállapította, hogy a ginzeng adaptogén.

A következő 30 év során számos tanulmányban megállapították, hogy növeli a sportolók állóképességét és teljesítményét, és számos híres szovjet olimpiai bajnok is bevette a szibériai ginzenget az edzésprogramjába. 

A szibériai ginzeng annyira népszerű volt, hogy a szovjet űrhajósok magukkal vitték az űrbe. Szovjet tudósok megállapították, hogy a szibériai ginzeng erősíti az immunrendszert is, és szibériai ginzenget adtak olyan munka vállalóknak is akik nagy  stressznek voltak kitéve. (A csernobili nukleáris baleset után szibériai ginzenget adtak a sugárzásnak kitett embereknek.)

Általános használat

A szibériai ginzenget a szervezet és az immunrendszer általános erősítőjeként használják. Támogatja a stressz kezelést, használják fáradtság és kimerültség esetén, továbbá edzésben lévő sportolóknak, vagy megfázás és influenza megelőzésérede és olyan krónikus betegségekben szenvedőknek, mint a krónikus fáradtság. A szibériai ginzenget az olyan idegrendszeri állapotokból való felépülés elősegítésére is használják, mint a depresszió, a szorongás vagy az idegösszeomlás.

 

Fejlett botanikai ujjlenyomat-technológia® 

biztosítja számunkra a Nature's Answer minden termékének botanikai összetevőinek minőségét. A Nature's Answer rendelkezik a világ egyik legátfogóbb növényminta gyűjteményével. Így az egyes növényeket megkülönböztető botanikai ujjlenyomatok azonosításával összehasonlíthatja és elemezheti a termékei elkészítéséhez felhasznált minden bejövő botanikai alapanyag minőségét és tisztaságát, biztosítva minket a legtisztább, legjobb minőségű botanikai összetevőkről.

 

Minden növénynek egyedi kémiai jellemzői, markerei és természetes mintái vannak, amelyek segítségével azonosítani lehet őket (akárcsak az emberi ujjlenyomatokat). Házon belüli laboratóriumunk több mint 800 növénymintát gyűjtött össze és őrzött meg, így létrehozva a világ egyik legátfogóbb, genetikailag ellenőrzött növénymintákból álló gyűjteményét. A legmodernebb laboratóriumi berendezéseinkkel azonosítottuk minden egyes növény egyedi botanikai ujjlenyomatát, amelyet aztán alapként használunk a termékeink előállításához felhasznált minden egyes beérkező növény minőségének és tisztaságának elemzéséhez. Ez az egyedülálló eljárás a mi Advanced Botanical Fingerprint Technology® technológiánk, és nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ennek köszönhetően teljes mértékben biztosíthatunk Téged arról, hogy Eleuthero Root kivonatunk és minden más termékünk csak a legmagasabb minőségű növényi összetevőket tartalmazza.

 

Gondosan ellenőrzött extrakciós technikák alkalmazásával minden egyes gyógynövény holisztikus egyensúlyát® megragadjuk, és az értéket továbbadjuk Neked, a vásárlónknak. A növénytől a polcig™ biztos lehetsz benne, hogy pontosan tudjuk, mi van a kezedben tartott termékben, és garantáljuk, hogy az hiteles, biztonságos, hatékony, holisztikusan kiegyensúlyozott® és természetesen....Nature's Answer®.

Javasolt használat

Étrend-kiegészítőként használd 1-2 ml-t (28-56 csepp) naponta háromszor  kis mennyiségű vízben.

Napi ajánlott adag: 1-2 ml (körülbelül  28-56 csepp)

30 adag egy kiszerelésben

 Egy adagban  Napi érték
szibériai gingzeng kivonat  160 mg  *
 * Napi érték nincs meghatározva.

 

Figyelmeztetések

Jól rázd fel!

Tartsd távol gyermekektől!

Ne használd terhesség vagy szoptatás alatt!

Tárold hűvös, száraz helyen.

Adatok
Extra szöveg
 • napi adagja 2000 mg gyógynövényt tartalmaz
 • gluténmentes
 • alkoholmentes
 • koser
 • gyorsabban felszívódik
 • támogatja az immunrendszert
 • szuperkoncentrátum
 • vegán
 • 1972 óta
Gyártó
Nature's Answer
Terméktípus
növényi kivonat
Étrend
alkoholmentes, gluténmentes, vegán
Termék hatása
immunrendszer
Cikkszám
8300000671
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek